Αρχική » O Personal που θέλει να βελτιώσει τους μπυροκοιλαράδες

O Personal που θέλει να βελτιώσει τους μπυροκοιλαράδες

by admin

Είσαι στο γραφείο δουλεύεις σαν καταδικασμένος σε γαλέρα; Είσαι αφεντικό σε γραφείο και χτυπάς τα βελάκια στην πόρτα για να περάσεις την ώρα; Σε κάθε περίπτωση εάν σε ενδιαφέρει να γίνεις fit, και πιο σεξουαλικός το γυμναστήριο έρχεται στην δουλειά! Είναι όπως η όμορφη κυρία έρχεται στο σπίτι, αντί να πας εσύ στο δικό της “σπίτι”

O τύπος που σκέφτηκε να σε γυμνάσει στην δουλειά είναι ο 27χρονος Δημήτρης Φράγκος, personal trainer και πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής που  ίδρυσε την πρώτη ελληνική start-up εταιρεία (Fitness 4Business) που καλύπτει την ανάγκη κάποιων επιχειρήσεων να δείξουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για το ευ ζην των εργαζομένων τους!

Δηλώνει ο 27χρονος: «προσφέρει ένα ολοκληρωμένο εταιρικό wellness πακέτο, εντάσσοντας την άσκηση στο γραφείο, την διατροφή αλλά και την χαλάρωση των εργαζομένων. Μέσα από ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών μπορούμε να καλύψουμε την τάση της κάθε εταιρίας προς την wellness εμπειρία σαν να είναι μοναδική. Σκοπός της Fitness 4Business είναι να εισάγει ανθρωποκεντρικές υπηρεσίες ευεξίας στο εταιρικό περιβάλλον».

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα