Αρχική » Δυνατός Άντρας γοητευτικά βάρβαρος!

Δυνατός Άντρας γοητευτικά βάρβαρος!

by admin

Είναι ένα πρότυπο αυτός ο Άγγλος Νταής, για πολύ κόσμο, που γυμνάζεται και θέλει να ξεχωρίσει. Από τότε που ήταν παιδί, ο Tiny ονειρευόταν να μετατρέψει τον εαυτό του σε έναν δυνατό άντρα,  σε έναν Incredible Hulk έτσι στην ηλικία των 14 ετών αγόρασε τα πρώτα του βάρη και τα υπόλοιπα είναι μια ιστορία.

Έχει 24 ίντσες διάμετρο χεριών ή 60,96 cm !

3691775480_9d520a19a6_b

[quote]Αυτός ο τύπος ενσαρκώνει όλους τους παλικαρίσιους οραματισμούς, προβάλει την αρχέγονη βαρβαρότητα θυμίζοντας σε όλους ότι όταν έχεις μπράτσα, και μπόι, οι άλλοι πρέπει να το βουλώνουν και να σε σέβονται, να κάνουν πέρα και να σου αφήνουν την γυναίκα και το φαί στο τραπέζι![/quote]

969981

 

Αυτός ο τύπος ενσαρκώνει όλους τους παλικαρίσιους οραματισμούς, προβάλει την αρχέγονη βαρβαρότητα θυμίζοντας σε όλους ότι όταν έχεις μπράτσα, και μπόι, οι άλλοι πρέπει να το βουλώνουν και να σε σέβονται, να κάνουν πέρα και να σου αφήνουν την γυναίκα και το φαί στο τραπέζι!Είναι μια πατροπαράδοτη κουλτούρα βαρβαρότητας που υποσυνείδητα αρέσει σε μεγάλο τμήμα του αντρικού πληθυσμού αλλά και σε ένα κομμάτι του γυναικείου πληθυσμού που θέλει την προστασία ενός εντυπωσιακού και μυώδους άντρα που έχει στις φλέβες του την αγριάδα.

Ξεκίνησε ως σωματοφύλακας για τον Akon και  τον Timberland, πριν βρει το δρόμο του σε διαφημιστικά σποτ και μουσικά βίντεο, αλλά και Βρετανικές  ταινίες

tiny-iron

Ο Tiny είναι φαγανός, όπως όλοι οι άντρες που σέβονται τον εαυτό τους τρώει πολύ, τόσο πολύ που άλλοι αν το έπρατταν θα πήγαιναν σε γαστρεντερολόγο. Αυτός τρώει για να διατηρήσει την μάζα του.

Αναφέρει: “Ενας αγρότης  ο Fred από τους λόφους του Warwickshire μου εφοδιάζει με 1.065 κοτόπουλα το χρόνο. Το σπίτι μου γίνεται σαν κοτoπουλάδικο”

Καταναλώνει 6.000 θερμίδες ημερησίως μόνο από 2 τροφές.

Ξεκινά την ημέρα με ένα ολόκληρο κοτόπουλο και τρεις γλυκοπατάτες στις 10 π.μ., ακολουθούμενο από ένα ολόκληρο κοτόπουλο και τρεις ακόμα γλυκοπατάτες στις 3μμ και τελικά ΚΛΕΙΝΕΙ με ένα κοτόπουλο και τέσσερις γλυκοπατάτες για δείπνο στις 21:00.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”hJDpfmWD1U8″]

Ως φίλος της  γυμναστικής ομολόγησε ότι σχεδόν ποτέ δεν αλλάζει το καθεστώς του φαγητού, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι εναντίον μιας μικρής επιείκειας.

Ο ίδιος εξακολουθεί να παρεκκλίνει τον εαυτό του με ένα κεμπάμ το βράδυ του Σαββάτου και ένα κινεζικό πιάτο το βράδυ της Κυριακής.

Πρέπει πραγματικά να το θελήσετε, καθώς τα αποτελέσματα έρχονται σε χρόνια – όχι ημέρες, ούτε μήνες λέει ο Tiny

Επίσης τονίζει:  “You have to take the oath ‘get bench or die trying’.

δείτε επίσης εδώ

 Ο Μπο έχει προπονητικό Μέντορα!

BO-LIFE-726x400

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα