Αρχική » Ανυψώνουν ψεύτικα κιλά για να σε εντυπωσιάσουν!

Ανυψώνουν ψεύτικα κιλά για να σε εντυπωσιάσουν!

by admin

Η Κατάσταση έχει ξεφύγει. Ψεύτικα μπράτσα, Ψεύτικα σειλικονάτα χείλη, κώλοι και βυζιά, τώρα και Ψεύτικα κιλά. Ο στόχος είσαι εσύ ! πρέπει να εντυπωσιαστείς και κάποια στιγμή να ακουμπήσεις το πορτοφόλι σου με τον ίδιο τρόπο που κάνει ο ερωτοχτυπημένος στην Bar Woman.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο εβδομάδων, δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα στo weightlifting – άρση βαρών, έχουν κατηγορηθεί ότι χρησιμοποιούν πλαστές πλάκες κιλών, προκειμένου να δημιουργήσουν buzz (κοινωνικό θόρυβο) για τις προσωπικές  τους σελίδες και τα εμπορικά τους σήματα. Ένας από αυτούς,  είναι γυναίκα, το μοντέλο φυσικής κατάστασης Gracyanne Barbosa από την Βραζιλία . Η Barbosa έχει πλέον πυροδοτήσει μια δυσάρεστη συζήτηση για αντικειμενοποίηση, για το κέρδος και την κατάχρηση των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης  με “ΣΤΟΧΟ” να επισκιάσει τους άλλους  ανθρώπους που νόμιμα καταφέρνουν να είναι  powerlifters. (σηκώνουν αληθινά κιλά)

dezembro2011---a-dancarina-gracyanne-barbosa-foi-capa-da-revista-sexy-na-edicao-do-mes-1472668641341_535x700

Στα τέλη του περασμένου μήνα, ο Αμερικανός αρσιβαρίστας Brad Castleberry φέρεται να έχει χρησιμοποιήσει πλαστές πλάκες ! για να ενισχύσει τα views και τις μετοχές του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η υπόθεση, απασχόλησε το bodybuilder Nick Miller, που στηρίχθηκε σε μια ανάλυση των  επαναλήψεων στο βίντεο του Castleberry, όπου εντόπισε την αναντιστοιχία της φυσιολογίας του σώματος με τα φορτία του βάρους που είχαν διογκωθεί τεχνητά.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”35aYaOxjkc8″]

Παρά την ανάρτηση με τα παγκόσμια ρεκόρ σε βάρος, ο Castleberry αρνείται σταθερά να ανταγωνιστεί στους  επαγγελματικούς  διαγωνισμούς με χρήματα. Έχει προσανατολιστεί να πωλεί  συμπληρώματα προπόνησης , είδη ένδυσης και να δίνει οδηγίες για την προπόνηση σε απευθείας σύνδεση.

Ψεύτικες Πλάκες και Ψεύτικος Κώλος!

Ο Miller αποφάσισε να προωθήσει το θέμα ακόμη περισσότερο με τη βραζιλιάνα Barbosa, η οποία στο Instagram έχει πάνω από 5,2 εκατομμύρια οπαδούς!  Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε την περασμένη εβδομάδα με τον τίτλο, «Ψεύτικες Πλάκες και Ψεύτικος  Κώλος,» “Fake Plates and a Fake Butt,” κατηγόρησε την Barbosa και την στάση της στην προπόνηση. Όταν το βίντεο αρχικά έπεσε, ο Miller ανέφερε ότι η πολιτική του YouTube είναι να καταστείλει ορισμένα αμφιλεγόμενα θέματα που έχουν σχέση με την επιγραφολογία -τίτλο.

Την Κυριακή, Miller αναδημοσίευσε το βίντεο με ένα νέο τίτλο, «Τα κορίτσια χρησιμοποιούν ψεύτικο βάρη τώρα εγώ;» Girls are using fake weights now too? Αυτή τη φορά, το βίντεο συγκέντρωσε περισσότερες από 625.000 προβολές μέσα σε μια ημέρα.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”Ezk33EXN8-E”]

Το βίντεο έχει πυροδοτήσει μια έντονη συζήτηση στο Reddit, (website το οποίο ανήκει στα Social Media ) και όπου πολλοί χρήστες κατήγγειλαν τη δημοφιλή Barbosa για προσοδοφόρα τεχνάσματα και ένα παράδειγμα του τι συμβαίνει με τους οικονομικούς μοχλούς των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα