Αρχική » Ψεύτικα Φιγουρατζίδικα κιλά

Ψεύτικα Φιγουρατζίδικα κιλά

by admin

Υπάρχει μια τάση στο διαδίκτυο, όπου πολλοί άνθρωποι δείχνουν ότι ανασηκώνουν εντυπωσιακά φορτία. Ο λόγος; μια ανάγκη για αυτοπροβολή, μια στιγμιαία δημοσιοποίηση για προβολή του εγώ. Οι παλιότεροι γνωρίζουν ότι τα φορτία δεν είναι μαστίχες για κατανάλωση, είναι επικίνδυνα, και προκαλούν επιβάρυνση στους συνδέσμους, τραυματισμό στους τένοντες, προβλήματα στις αρθρώσεις.

Τα fake φορτία ομοιάζουν με τα γνήσια, για παράδειγμα ένας δίσκος με βάρη δύναται αντί για 20 κιλά, .. να είναι, 10kg ή και 5 ! Αλλά να έχει την ίδια μορφή με το γνήσιο δίσκο βάρους 20 ή 25 κιλών! Επίσης το ίδιο συμβαίνει με τις μπάρες, αντί να είναι 20 κιλά, είναι 18 kg 17 kg ή και 15 kg Έτσι όλοι είναι δυνατοί φιγουράτοι και sexy!

Κάποιοι νέοι, θα βρουν την δικαιολογία ότι αυτά τα φορτία είναι για την τεχνική εκμάθηση, ΟΚ! Κρίμα στις προηγούμενες δεκαετίες. Μόνο που τώρα  το φαινόμενο είναι γενικό, και φιγουράτο, από τύπους και τύπισσες που είναι “μπαζωμένοι μυϊκά” και “τιγκαρισμένοι” στην χημική υποβοήθηση, το φαινόμενο έχει βαθύτερα αίτια, εμπορικού marketing και ιδιοτελούς αυτοπροβολής.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα