Αρχική » Θέλω να γίνω όπως ο Παπαδογεωργάκης!

Θέλω να γίνω όπως ο Παπαδογεωργάκης!

by admin

Πολλοί ΤΖΟΥΝΙΟΡ έχουν ένα όραμα, να γίνουν μυϊκά εντυπωσιακοί. Το ίδιο επιδιώκουν και φιλόδοξοι μυϊκοί τύποι που ζητιανεύουν έξω από την πόρτα ενός υποτιθέμενου γνώστη φαρμακευτικής προπονητικής.

new-1

Πρόσφατα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ΕΟΣΔ που διοργανώθηκε στην Αθήνα παρευρέθηκε ένας υποστηρικτής του Αγώνα που αρκετός κόσμος δεν γνωρίζει, ήταν ο Δημήτρης Παπαδογεωργάκης ένας εντυπωσιακός Μυϊκός τύπος που εκπροσώπησε για αρκετά χρόνια το ελληνικό bodybuilding.

old-1


 

Γλυφτρόνια & προπονηταράδες έχουν γίνει ένα χαρμάνι

Σήμερα υπάρχουν πολλοί φιγουρατζήδες που τρυπιούνται τόσο πολύ, που το σώμα εάν είχε φωνή θα τους έδινε κλωτσιά!  Παράλληλα πολλά γλυφτρόνια τους εγκωμιάζουν και τους χτυπούν στην πλάτη. Και γι αυτό όλοι μιλούν με αυτοεπιβεβαίωση, αλλά όταν συμμετάσχουν σε ένα μυϊκό event απογοητεύεσαι από:

Την αδούλευτη πλάτη, την ελλιπή μυϊκή πυκνότητα, τα αδούλευτα πόδια, το συνολικό shape. Οι παλιότεροι όπως και ο Παπαδογεωργάκης είχαν ένα προτέρημα ..δούλευαν στα προπονητικά νταμάρια της εποχής .. Κάνω workout λένε οι Αμερικανοί, στην Ελλάδα κάνουν training.

old-2

Όσο και άκομψος να είναι ο τρόπος προπόνησης εάν δουλεύεις και το αντέχει η μυοσκελετική κατασκευή σου το αποτέλεσμα θα φανεί. Δυστυχώς σήμερα οι περισσότεροι ξεκινούν την φαρμακευτική αγωγή από τα γεννοφάσκια τους φθάνοντας σε σημείο να δοκιμάζουν χημικές τροποδοσολογίες λες και θα συμμετάσχουν σε παγκόσμιο event μυϊκότητας.
Τρυπιούνται πιτσιρίκια και πιτσιρίκες και την προπόνηση την ορίζουν σε δεύτερη μοίρα, ουσιαστικά κάνουν μια διέγερση των μυών, αναπτύσσονται και ποζάρουν αλλά έως εκεί!

old-3

Ο Παπαδογεωργάκης ο  Πιέρρος Πετρόπουλος, ο Μπουρνάζος ο Κωστογλάκης, κ.α   είχαν την στόφα αλλά κυρίως επένδυσαν πέρα από το προπονητικό όριο, επένδυσαν στο τσαμπουκαλεμένο προπονητικό αντριλίκι της εποχής που τους έδωσε το αποτέλεσμα.

Ανέκδοτο

Σήμερα πολλοί αναζητούν γνήσια φάρμακα
αλλά λίγοι αναζητούν γνήσια προπόνηση!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα