Αρχική » Kai Greene σταμάτα τις φιλοσοφίες και αγωνίσου!

Kai Greene σταμάτα τις φιλοσοφίες και αγωνίσου!

by admin

Είναι σκληρό αλλά ταυτόχρονα ρεαλιστικό. Ο κόσμος θέλει Αίμα! Από ένα αγώνα πυγμαχίας , από ένα αγώνα Ράγκμπυ, από μια κόντρα στο bodybuilding. Αυτό είναι και μόνο αυτό! Και από πίσω είναι η όποια Βιομηχανία.

Το πιτσιρίκι και  ο μπαμπάς του θα πάρουν την coca-cola με τα ποπ κορν και θα καθίσουν να δουν το θέαμα. Ριγμένες οι άξιες και τα ιδανικά το καλύτερο θέαμα επιβιώνει.

Ο  Φιλόσοφος Kai Greene

Ο κόσμος δεν θέλει έναν Κορνήλιο Καστοριάδη αλλά ένα αποφασισμένο Χημικό Ντούκι! Πρόσφατα ο Kai Greene έδωσε μια συνέντευξη, όπου ήταν αναποφάσιστος, μπερδεμένος, αναλογιζόταν την πρόσφατη διαδρομή του και φιλοσοφούσε. Είναι αυτό που λέμε ωραίο κορμί την εκτιμώ για το μυαλό της. Παρ΄όλα αυτά η ιδεολογία η στάση ζωής του Kai Greene φαίνεται να δοκιμάζεται.

ad7d4d6e5d371ebecd1fa73c56d0c938

Ο Kai δηλώνει για ακόμη μια φορά ότι δεν γνωρίζει τι θα πράξει για το 2017.. I really do not know how to answer that.. αν και το 2015 ήταν έτοιμος να πάρει όλους τους αγώνες που ήταν μπροστά του. Για τον επαγγελματικό διαγωνισμό του Mr. OLYMPIA αναλογίζεται και αναφέρει:  Πιστεύω ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε ορισμένες απογοητεύσεις στη ζωή και να τις μετατρέψουμε σε ευκαιρίες για να κάνουμε κάτι άλλο. Θα πρέπει να επεκτείνεται το όραμά σας. Θα πρέπει να αλλάξετε την άποψή σας..

Φυσικά σε αυτή την αυτοκριτική ο Kai Greene αποδέχεται ότι κάποτε θα μπορούσε να κάνει τα πάντα “θα ήμουν πρόθυμος να θυσιάσω τα όργανα μου για να το κάνω να συμβεί. Θα είχα κοιμηθεί στο αυτοκίνητό μου Η τιμή ήταν πάρα πολύ μεγάλη. Είχα το πάθος, την πίστη, ότι όλη αυτή η προσπάθεια άξιζε τον κόπο να εκπληρώσω το όνειρό μου”.

Ηθοποιός καλλιτέχνης

Ο Kai Greene ένα γνήσιο επαγγελματικό μπιλντέρι, έχει ανησυχίες και ταυτόχρονα προσπαθεί να εντάξει την τέχνη μέσα στην ζωή του. Δηλώνει ότι:  Έχω αναπτύξει τις ικανότητές μου ως ηθοποιός είναι κάτι που είμαι σήμερα  και εργάζομαι για αυτό. Η εμφάνιση στην ταινία Crazy Fist και έχοντας κάνει το δικό μου one-man show στο Soho στο Θέατρο, της Νέας Υόρκης (το οποίο έχει ήδη προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει – Netflix), με κάνει να θέλω να πάω καλύτερα σε αυτό. Στο one-man show είμαι ζωντανός επί σκηνής δίνω γνώσεις για το παρελθόν μου – τόσο στο bodybuilding αλλά και εκτός του bodybuilding – για πράγματα που δεν βλέπουν στα μέσα ενημέρωσης του bodybuilding.

image_1382393434820

Η Υποκριτική είναι μια πρόκληση, και υποθέτω ότι η μεγαλύτερη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε όσους έχουν εκπαιδευτεί για να είναι  ηθοποιοί είναι ο χρόνος που περνάνε στην εκμάθηση της τέχνης της υποκριτικής.

Όπως αντιλαμβάνεστε ο Kai Greene έχει ξεφύγει κατά κάποιο τρόπο από την μυϊκή κοινότητα που όλα αυτά δεν τη ενδιαφέρουν και το μόνο που ζητά είναι αποφασισμένα χημικά Ντουκια που θα ποζάρουν δυναμικά στην σκηνή.[quote] Νομίζω ότι θα δούμε περισσότερους bodybuilders όπως ο Big Ramy που έρχονται από τις αραβικές χώρες. Έχω πάει στο γυμναστήριο Oxygen και στη Μέση Ανατολή έχουν τεράστιο ενθουσιασμό και αγάπη για το άθλημα του bodybuilding ενός επιπέδου που δεν βλέπουμε στις Ηνωμένες Πολιτείες[/quote]

Η άποψη του για το Bodybuilding σήμερα

Ο Kai Greene το έχει κατανοήσει, αλλά το παρουσιάζει πιο εξωραϊσμένα, με style, δεν θέλει να δώσει συνέχεια στην λεκτική κόντρα του με τον Phil Heath.

MP2k926a3962813

Ήταν αρκετά επικριτικός, για έναν άνθρωπο που είχε να αντιμετωπίσει τα τελευταία χρόνια, μια  οικογενειακή ασθένεια, το διαζύγιο, μεγάλα προβλήματα των επιχειρήσεων του, ήταν τεράστια τα προβλήματα του θεωρώντας ότι η πειθαρχία έσωσε προς το παρόν τον Heath. Τώρα ο Kai βλέπει το μέλλον τα νέα και αποφασισμένα μυϊκά Ντουκια τον Dallas McCarver τον Justin Compton τον William Bonac, τον Nathan DeAshe αλλά κυρίως διακρίνει την αποφασιστικότητα των αράβων που είναι γκαζωμένοι μυϊκά! Αναφέρει:  Νομίζω ότι θα δούμε περισσότερους  bodybuilders όπως ο Big Ramy που έρχονται από τις αραβικές χώρες. Έχω πάει στο γυμναστήριο Oxygen και στη Μέση Ανατολή έχουν τεράστιο ενθουσιασμό και αγάπη για το άθλημα του bodybuilding ενός επιπέδου που δεν βλέπουμε στις Ηνωμένες Πολιτείες”.

590dd223ebc0d9a2af54dd9a431452c3

Όσο αναφορά την επιστροφή του Kevin  Levrone στην ηλικία των 50! αναφέρει: “Επικροτώ τον  Kevin γιατί  είναι σε θέση να πάρει  τις δικές του αποφάσεις για τη δική του ζωή. Νομίζω ότι μερικοί άνθρωποι θα υποστήριζαν ότι δεν ήταν ασφαλές. Νομίζω ότι ο Kevin είναι ένας έξυπνο πενηντάρης  ένα ανεπτυγμένο άτομο με θρυλική θέση στο άθλημα. Ήταν πολύ καλό αν και  ορισμένοι από τους κινδύνους θα μπορούσαν να συνδέονται με μια επιστροφή. Νομίζω ότι  θα ήταν αρκετά πρακτικό και συνετό να χαρτογραφήσει την ασφαλέστερη δυνατή διαδρομή για να κάνει την επιστροφή”

ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ

Ο Kai Greene έχει συνειδητοποιήσει ότι τα χρήματα των διαγωνισμών δεν είναι αρκετά.. “δεν κερδίζετε χρήματα στη σκηνή. Αυτό που κάνετε είναι ανταγωνίζεστε για κάτι άλλο που είναι μια έκφραση της ενδόμυχης επιθυμία σας  για να συνεχίσετε το ταξίδι σας για βελτίωση”, αναφέρει ο Greene”.

Kai+Greene+Generation+Iron+Screening+Hollywood+dHwRxbl7Dpvl

Όπως φαίνεται ο Kai Greene είναι πια στο σταυροδρόμι, κάνει αυτοκριτική ψάχνεται με τον εαυτό του, αυτός που έχει τα μυϊκά προσόντα, αντίθετα με άλλους που ξοδεύουν τόσα που στο τέλος μένουν μόνο με τις φωτογραφίες. Η απαίτηση του κοινού παραμένει.. θέλουμε ΝΕΑ μυϊκά Ντούκια!

δείτε επίσης εδώ

 Το αφιέρωμα των New York Times στον Phil Heath

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα