Αρχική » Ναι οι γονείς μπήκαν στην κουλτούρα survivor!

Ναι οι γονείς μπήκαν στην κουλτούρα survivor!

by admin

Οι γονείς άφησαν τον φραπέ και τα σουβλάκια,  εμπέδωσαν μια νέα δυναμική κουλτούρα αντοχής,  μια νέα γυμναστική επανάσταση, αυτή τη φορά στο σχολείο, το μήνυμα τους,  η αφίσα που δημιούργησαν, καλώντας τα παιδιά: «ετοιμάσου να αγωνιστείς, να διασκεδάσεις και να ξεπεράσεις τα όριά σου!».

Όμως τα πράγματα άλλαξαν…Το thebest.gr επικοινώνησε με τον Ευάγγελο Πασσά, Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ο οποίος εξήγησε ότι μετά τις αντιδράσεις του συλλόγου δασκάλων η εκδήλωση ματαιώνεται με απόφαση του Δήμου της Πάτρας, ο οποίος είχε παραχωρήσει αρχικά τον χώρο, χωρίς να έχει γνώσει της εν λόγω εκδήλωσης.[quote]ετοιμάσου να αγωνιστείς, να διασκεδάσεις και να ξεπεράσεις τα όριά σου μικρέ![/quote]

survivor-camp

Όπως μας είπε, αρχικά ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παραλίας ζήτησε από τον Δήμο την παραχώρηση του χώρου προκειμένου να πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη εκδήλωση για την λήξη της σχολικής χρονιάς. Όπως είθισται, σε αυτού του είδους τις εκδηλώσεις γίνονται κάποιες γυμναστικές επιδείξεις, παιχνίδια και κυρίως γίνεται ο αποχαιρετισμός για την έκτη τάξη του σχολείου.

Αφού παραχωρήθηκε ο χώρος από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας έγινε γνωστό ότι στην εκδήλωση θα συμμετείχαν παίκτες του τηλεοπτικού παιχνιδιού “Survivor”.

Ο Σύλλογος των δασκάλων ήταν ο πρώτος που εξέφρασε άμεσα την αντίθεση του σε αυτή την πτυχή της εκδήλωσης καθώς δε ταιριάζει στον εκπαιδευτικό και πολιτιστικό χαρακτήρα της  εκδήλωσης.

Στη συνέχεια ο  Δήμος της Πάτρας ανακάλεσε την άδεια που είχε δώσει για να χρησιμοποιηθεί ο χώρος και ο Σύλλογος ανακοίνωσε ότι η εκδήλωση δε θα πραγματοποιηθεί.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα