Αρχική » ΝΑΙ! αυτή η γυναίκα έχει δικαίωμα στους μύες!

ΝΑΙ! αυτή η γυναίκα έχει δικαίωμα στους μύες!

by admin

Αυτή η γυναίκα έχει δικαιώματα. Η Gabi Garsia εκπροσωπεί μια νέα γενιά γυναικών που μπορεί να σταθεί ισότιμα στον μυϊκό κόσμο των αντρών. Πολλούς τους εκνευρίζει αυτό, διότι είναι μια αμφισβήτηση, αλλά είναι μια ωμή αλήθειά. Η ιστορία της Gabi  μοιάζει με την αντίστοιχη ιστορία της Irene Andersen, μιας γυναίκας που μπήκε στο “μάτι”  της αντρικής μυϊκής κοινότητας, διότι αμφισβήτησε τα πρωτεία των αντρών.[quote]H Gabi προκαλεί τον σεβασμό δεν έχει γένια για να φανεί άγρια και έχει περισσότερη δύναμη από πολλά υποψήφια μαντρόσκυλα που ποζάρουν αρχέγονα![/quote]

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”9pdNf127ong”]

 

Ζούμε μια νέα εποχή όπου εκατομμύρια άνθρωποι, άντρες, γυναίκες στρέιτ, γκέι, χρησιμοποιούν το ντοπάρισμα για να γίνουν μυώδης, και δυνατοί, όπως οι αρχέγονοι άνδρες στις σπηλιές.

δες εδώ 

2016:Too Big for the World Κυρία μου! Είσαι μια από τις γυναίκες που δεν χρειαζόμαστε!

Η Gabi Garsia και Irene Andersen η μια μαχητής, πρωταθλήτρια  των πολεμικών τεχνών και η άλλη σκληρή bodybuilder θεωρήθηκαν αφύσικες, διότι δεν ήταν στην φύση τους να είναι αυτό που εμφανίζουν οι άντρες! Παράλληλα ήταν και μια γελοιοποίηση της  δήθεν σκληρής προπόνησης, που εμπεριείχε την ντόπα, διότι πολλοί άντρες καυχώνται ότι προπονούνται σκληρά, αλλά οι γυναίκες απέδειξαν ότι αν και δεν τους  ευνοεί η φύση τους,  τα γνήσια φάρμακα  που χρησιμοποιούν κάνουν δουλειά, τόση δουλειά που αποκαθήλωσαν το αντρικό status.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”YLjf2jU5jVg”]

Εάν μια γυναίκα μεταμορφώνεται έτσι τότε ένας άντρας πρέπει να είναι πολύ τεμπέλης για να μην τα καταφέρει με τα φάρμακα. Εάν μια γυναίκα γίνεται έτσι μυϊκά, τόσο δυνατή παρότι η φύση της δεν την ευνοεί τότε, τι συμβαίνει με όλους αυτούς που σέβονται το σώμα τους και παρουσιάζουν τα μυϊκά τους επιτεύγματα ως αποτέλεσμα της σκληρής προσπάθειας αντί της υπέρμετρης φαρμακοδοσολογίας.

gabi-garcia1

Η Gabi Garsia πραγματικά μεταμορφώθηκε. Είχε παραπάνω κιλά αλλά κάποια στιγμή έγινε πιο fit παραμένοντας δυνατή και έκανε πολλούς άντρες να ζηλεύουν τις επιδόσεις της.

Η Gabi Δεν καταλαβαίνει τίποτα,  στο ξύλο και στην προπόνηση …τώρα και στο fit.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα