Αρχική » Μακάρι να μην χεστούν οι ελπίδες μας Dennis!

Μακάρι να μην χεστούν οι ελπίδες μας Dennis!

by admin

Κάποιοι εδώ, στην όμορφη μεσογειακή χώρα, είναι αποφασισμένοι να πληρώσουν τον Dennis James, διότι είναι απογοητευμένοι με τους εδώ ειδικούς προπονητές, δευτερεύοντος πιστεύουν ότι θα ξεφύγουν σε μάζα στην αγωνιστική περίοδο, παρ΄ ότι στην off season είναι εντυπωσιακοί …στόχος να χτυπηθούν οι ξένοι bodybuilders, που έχουν μάζα -σχήμα! Μόνο που το σχήμα δεν έχει σχέση με τον όγκο..τζάμπα τα λεφτά!

Ο Mamduh Elsbiay, περισσότερο γνωστός  ως Big Rami, γεννήθηκε στις 16 Σεπτεμβρίου, 1984 στο Κάιρο της Αιγύπτου. Γεννημένος σε μια οικογένεια ψαράδων από πολύ νωρίς εργαζόταν  με τα αδέλφια του. Ο Mamduh βρίσκει χρόνο για να προπονηθεί  και σύντομα συνειδητοποίησε ότι γεννήθηκε για να χτίσει το σώμα του, η προφητεία θα εκπληρωθεί τα επόμενα χρόνια. Με τις  επαγγελματικές συμβουλές του Dennis James, κέρδισε το ερασιτεχνικό Ολυμπία το 2012 στο Κουβέιτ.
H Μέθοδος προπόνησης; οι μηχανές και τα βελτιωτικά, αλλά ο Mamduh Elsbiay έχει  και τα κατάλληλα γεννητικά χαρακτηριστικά. Την επόμενη χρονιά κέρδισε το πρώτο New York Pro του. Το ντεμπούτο του στη σκηνή του Mr. Olympia έγινε, και το 2013, τερμάτισε όγδοος.

15xk3gp (1)

Παρά το γεγονός ότι o Ramy έχει κάνει μια μεγάλη βελτίωση σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα (7 χρόνια), βάζοντας τον στη σκηνή της ελίτ των bodybuilders, και στο διαγωνισμό Mr Olympia, ο ίδιος έχει  κάποιες ατέλειες. “Στο τέλος της ημέρας η μάζα δεν είναι αρκετή”. όσο αναφορά τον DENNIS WOLF ο Γερμανός πρωταθλητής αναρρώνει..ο  Dennis James στα σεμινάρια το δηλώνει NO PAIN NO GAIN

Τι γρίφος!

Δείτε επίσης εδω

Dennis James Το Βρώμικο άρθρο μου!

boss-726x400

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα