Αρχική » HASSAN MOSTAFA δεν έγινα έτσι γιατί;

HASSAN MOSTAFA δεν έγινα έτσι γιατί;

by admin

Τους τα έλεγες παλιά, κάνεις λάθος προπόνηση, τρυπιέσαι αλά ράδιο αρβύλα, έχεις πολλούς γλύφτες γύρω σου! ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ σε μεσογειακά και ευρωπαϊκά της IFBB να κοντραριστείς με άραβες και όλο το πρώην ανατολικό μπλοκ.. και αυτός σε κοιτούσε λες και θα τους κλέψεις την γυναίκα! Όλοι τους δεν έβαλαν μυαλό, ποτέ! σήμερα υπάρχουν και άλλοι, τόσο εγωιστές που είναι έτοιμοι να σε βρίσουν, και να κάνουν καυγά!

HASSAN MOSTAFA ο αιγύπτιος,  ότι και να πεις είναι λίγο. Είναι ένα μυϊκό Γαϊδούρι..πολύ δυνατό και με μάζα,  κατέχει ένα σώμα που προκαλεί σεβασμό. Σίγουρα το Gold’s Gym Kuwait έχει το δικό του Αραβικό Ντούκι. Αλλά δεν είναι μονός αυτός οι άραβες είναι δυνατοί και έχουν αρκετούς bodybuilders με όγκο και ποιότητα που πολύ δύσκολα μπορείς να τους ανταγωνιστείς , στα μεσογειακά και παγκόσμια πρωταθλήματα της IFBB , εκεί δεν υπάρχουν φίλοι στο Facebook που θα δώσουν συγχαρητήρια αλλά μόνο ο αντίπαλος.

 

Γνήσιο Ντούκι δεν χρειάζεται γλύφτες που θα τον αποπροσανατολίζουν

17884197_748327752012553_4407102798602641903_n

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα