Αρχική » Ο Dr Fairley προειδοποιεί τους τοξικομανείς του γυμναστηρίου!

Ο Dr Fairley προειδοποιεί τους τοξικομανείς του γυμναστηρίου!

by admin

O συγγραφέας και γαστρεντερολόγος  Dr Stephen Fairley προειδοποιεί τους gym junkies ή τους τοξικομανείς του γυμναστηρίου (σύγχρονη ορολογία)ότι τα συχνά ροφήματα πρωτεΐνης και η καθημερινή κατανάλωση πρωτεΐνης θα συντομεύσει τη ζωή τους.

Το τελευταίο του βιβλίο για τη γήρανση: How To Kick The Habit, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα μέσα του έτους, είναι μια τολμηρή προσπάθεια να περάσει  το μήνυμα σε όσους κάνουν δίαιτα υψηλή σε πρωτεΐνες είναι κάτι «πολύ διαφορετικό» απ ό,τι πολλοί γιατροί αναφέρουν λένε οι άνθρωποι.

Ο Δρ Fairley επιμένει και συστήνει ότι η κατανάλωση πολλών ζωικών πρωτεϊνών: “είναι πολύ επιβλαβής και κάνει κακό σε σένα”.

Είναι πραγματικά μια συγκλονιστική δήλωση η οποία αφορά αυτό το τμήμα της κοινωνίας που παίρνει όλα αυτά τα ροφήματα πρωτεΐνης – “μπορεί να έχετε μεγαλύτερους μυς και να είστε δυνατότεροι στο γυμναστήριο, αλλά θα πεθάνετε νωρίτερα” είπε ο Δρ Fairley.
“Χρειαζόμαστε πολύ λιγότερη πρωτεΐνη για να παραμείνουμε υγιείς από ό, τι καταναλώνουμε. Το πρόβλημα είναι ότι οι πλούσιες χώρες όπως η δική μας (ΗΠΑ) έχουν την τάση να τρώνε περισσότερο πρωτεΐνη, γιατί είναι πιο νόστιμη και μας λένε ότι θα βοηθήσει τους μυς μας να πάρουν  μέγεθος να γίνουν πιο ισχυροί, και παράλληλα  ότι θα μας βοηθήσει να έχουμε καλύτερες επιδόσεις στον αθλητισμό, ενώ θα είμαστε πιο αδύνατοι”.[quote]Η περισσότερη πρωτεΐνη που λαμβάνετε στη διατροφή, σας φέρνει πιο γρήγορα ασθένειες σε μια διαφορετική διατροφική εξίσωση [/quote]

“Η πρωτεΐνη σε κάποιο βαθμό βοηθά την καλή φυσική κατάσταση, αλλά η κατανάλωση είναι πάρα πολύ εξειδικευμένη όταν προσθέτετε ροφήματα πρωτεΐνης και σκόνες σε μια διαφορετική διατροφική εξίσωση. Η περισσότερη πρωτεΐνη που λαμβάνετε στη διατροφή, σας φέρνει  πιο γρήγορα ασθένειες, και είναι πιθανό να σας  χτυπήσουν”, αυτό  είναι που το νέο βιβλίο ερευνά.

Ο Δρ Fairley, έχει γράψει  επίσης για το θάνατο από υδατάνθρακες,  και το μυστήριο της παρατεταμένης απώλειας βάρους , Death By Carbs and The Mystery Of Sustained Weight Loss επί του παρόντος την ολοκλήρωση του βιβλίου, έχει αναλάβει η Prime Print, επίσης το βιβλίο δεν ασχολείται  μόνο με την εμμονή για τη διατροφική πρωτεΐνη . Επίσης, προσφέρει συμβουλές για μια μακρύτερη και υγιέστερη ζωή στο χρόνο.

“Είναι ουσιαστικά για το πώς να παραμείνετε νέοι και να αποφύγετε τις ασθένειες,  λόγω γήρανσης και των ασθενειών που συνδέονται με αυτό . Εάν μπορείτε να κάνετε ορισμένες προσαρμογές στον τρόπο ζωής σας  (διατροφή) θα επιβραδύνεται το ρυθμό της γήρανσης και είναι λιγότερο πιθανό να έχετε  ασθένειες όπως ο διαβήτης, οι καρδιακές παθήσεις, τα εγκεφαλικά επεισόδια και  η άνοια”, είπε ο Δρ Greet.

Υπάρχουν  αποδεικτικά στοιχεία πως  μπορείτε να κάνετε  πράγματα για να ζήσετε το μέγιστο προσδόκιμο της  ζωής σας, αν μπορείτε να αποφύγετε τις ασθένειες και τους γιατρούς. Μιλάω για το χρονικό υγεία σας και το γεγονός ότι αν το κάνετε αυτό,  μπορείτε να ζήσετε 10 έως 20 χρόνια περισσότερο”

δείτε επισης εδώ 

Gym Junkies οι Τοξικομανείς του γυμναστηρίου!

 

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα