Αρχική » Γίνε κομπιναδόρος σε Γυμναστήριο του Δήμου σου!

Γίνε κομπιναδόρος σε Γυμναστήριο του Δήμου σου!

by admin

Είναι μια πραγματικότητα σε όλες τις κοινωνικές εκφάνσεις. Κλέψε, κορόιδεψε, πούλα παραμύθι στον κόσμο. Στην περίπτωση του γυμναστηρίου άφησε τους ιδιώτες να ανταγωνίζονται, πώς να μειώσουν τις τιμές, ή τους γυμναστές να περιμένουν.. το μεροκάματο! Εσύ, εάν μπορείς κλέψε τις συνδρομές των αθλουμένων! Αυτό είχε συμβεί και στο παρελθόν. Εδώ στην ερωτική πόλη με το καλό φαγητό!

Νεάπολη-  Συκιές ξαναδείχνουν τον δρόμο 50.000 κλέψιμο!

Μηνυτήρια αναφορά κατά υπαλλήλου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Υπηρεσιών του δήμου Νεάπολης και Συκεών (ΚΕΥΝΣ), αλλά και κατά παντός άλλου υπευθύνου, για ταμειακό έλλειμμα -ύψους 50.000 ευρώ- που αποκαλύφθηκε στην Επιχείρηση, κατέθεσε ο πρόεδρός της στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

46cc0795d56e4d165d7c06289fd19198

Όπως αναφέρεται στη μηνυτήρια αναφορά, το έλλειμμα αφορά την τελευταία 5ετία και συνδέεται με συνδρομές πολιτών για το δημοτικό γυμναστήριο. Η «μαύρη τρύπα» αποκαλύφθηκε ύστερα από τυπικό οικονομικό έλεγχο. «Διαπιστώθηκε ότι οι κατατεθείσες εισπράξεις ήταν λιγότερες κατά τουλάχιστον 50.000 ευρώ σε σχέση με τα ημερήσια φύλλα συνδρομών», επισήμανε ο πρόεδρος της ΚΕΥΝΣ Δημήτρης Απατσίδης, τονίζοντας ότι για το έλλειμμα «στοχοποιήθηκε» υπάλληλος της Επιχείρησης, στα καθήκοντα του οποίου εντάσσεται η είσπραξη των συνδρομών. Εκτός από την ποινική έρευνα, η υπόθεση θα διερευνηθεί και πειθαρχικά και προς τούτο ο αρμόδιος υπάλληλος εκλήθη να δώσει κατάθεση

Στο παρελθόν είχε συμβεί και στο δήμο Θεσσαλονίκης 330.000 ευρώ ! κλέψιμο 

Ποινή φυλάκισης επτά ετών επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων σε ζευγάρι δημοτικών υπαλλήλων για έλλειμμα στα γυμναστήρια του δήμου Θεσσαλονίκης. Οι κατηγορούμενοι για υπεξαίρεση κρίθηκαν ένοχοι για υπεξαίρεση ενώ τους αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της έμπρακτης μεταμέλειας. Η έφεση τους είχε ανασταλτικό αποτέλεσμα στην εκτέλεση της ποινής.

Το δικαστήριο αθώωσε άλλον έναν συγκατηγορούμενο τους, καθώς από την ακροαματική διαδικασία δεν αποδείχτηκε η ενοχή του.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο πρώην προϊστάμενος του τμήματος Αθλητισμού και η γυμνάστρια γυναίκα του, που εκτελούσε χρέη διαχειρίστριας, υπεξαίρεσαν περίπου  330.000 ευρώ, από το 1999 έως το 2003. Το παραπάνω χρηματικό ποσό προερχόταν από τις συνδρομές που πλήρωναν οι δημότες για τη χρήση των γυμναστηρίων του δήμου Θεσσαλονίκης.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα