Αρχική » Guy Cisternino πρόβλημα στα αγγεία;

Guy Cisternino πρόβλημα στα αγγεία;

by admin

Είναι αποφασισμένοι, είναι ζόρικοι bodybuilders,  έχουν απαιτήσεις από τον εαυτό τους. Ο Guy Cisternino εμφάνισε πριν τον διαγωνισμό προβλήματα με το δέρμα του. Η κατάσταση ήταν πολύ επώδυνη και η αιτία όπως ανέφεραν, άγνωστη. Όμως με την απόφαση να είναι μετέωρη  για το αν πρέπει ή όχι να κάνει το σόου … αγωνίστηκε, ο Guy είναι ένας πολεμιστής, έτσι τον χαρακτήρισαν τα media.

guy-cisternino-condition-2

Αποφάσισε να κάνει το σόου, αλλά το μαύρισμα και το λάδι στο δέρμα, του προκάλεσαν αφόρητο πόνο. Περιέγραψε τον πόνο του : «φανταστείτε να κάνετε ένα καυτό ντους σε ένα ηλιακό έγκαυμα! Είναι 100 φορές πιο οδυνηρό!» Ο πόνος έγινε τόσο σοβαρός που πήγε κατευθείαν στο δωμάτιο έκτακτης ανάγκης. Οι εξετάσεις έγιναν, και φαίνεται ότι τα όργανα του λειτουργούσαν κανονικά. Αλλά το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματος, και κάτι  είχε επιτεθεί στον  Guy Cisternino. Τώρα Θα πρέπει να δει έναν ειδικό, σε μερικές ημέρες, για να προσδιοριστεί η αιτία. Οι πιθανότητες είναι να έχει  Αγγειίτιδα, μια αυτοάνοση διαταραχή ή κάποια τεράστια μόλυνση  από βακτηρία.. έτσι ανέφεραν!

Η Αγγειίτιδα μπορεί να επηρεάσει οποιοδήποτε τύπο αιμοφόρου αγγείου, συμπεριλαμβανομένων των φλεβών, των αρτηριών, και των τριχοειδών αγγείων. Μπορεί να οδηγήσει σε στένωση ή απόφραξη των αγγείων παρεμποδίζοντας έτσι την κυκλοφορία του αίματος και οδηγώντας σε βλάβη ιστών ή οργάνων. Σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να παρουσιαστεί εξόγκωμα σε ένα αποδυναμωμένο αγγείο, που ονομάζεται ανεύρυσμα.

Guy Cisternino στην Νέα Υόρκη Μάιος 2017

guy-cisternino-new-york-pro

 

δείτε επισης εδώ 

Albuterol & πρεδνιζόνη παίρνει ο Dallas McCarver

dall-v-726x400

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα