Αρχική » Ο Σβαρτσενέγκερ θέλει να επαναλάβει τον Εξολοθρευτή

Ο Σβαρτσενέγκερ θέλει να επαναλάβει τον Εξολοθρευτή

by admin

Ο Σβαρτσενέγκερ, ζει συνεχώς το όνειρο του, μέσα από τις διοργανώσεις των μυϊκών show που εξελίσσονται σε όλο τον κόσμο. Τώρα ο 69χρονος πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνιας επιβεβαίωσε ότι ετοιμάζεται να κάνει την επανεμφάνισή του στην έκτη κατά σειρά ταινία του Εξολοθρευτή. Την επανεμφάνισή του, πρωταγωνιστώντας στην έκτη κατά σειρά ταινία του Terminator, ετοιμάζεται να κάνει ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”8q3v_A35_f8″]


Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών o “Terminator”

Ο 69χρονος πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνιας, στο περιθώριο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, δήλωσε ότι έχει ήδη συναντηθεί με τον παραγωγό Τζέιμς Κάμερον και έχει συζητήσει μαζί του τον ρόλο του στην επερχόμενη ταινία.

“Επιστρέφει. Ο Κάμερον έχει κάποιες καλές ιδέες για το πώς θα συνεχίσει η ταινία. Θα συμμετέχω σ’ αυτήν”, δήλωσε ο Σβαρτσενέγκερ, ο οποίος έμεινε στην ιστορία του παγκόσμιου κινηματογράφου, έχοντας πει στην πρώτη ταινία, το 1984, την θρυλική ατάκα “I ‘ll be back”.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”lAo4fDYAoOE”]

It may sound a little surprising to some but “Terminator” franchise star Arnold Schwarzenegger is preparing to come back for another movie with James Cameron. According to Screen Daily, Schwarzenegger commented, “It is back,” and confirmed in Cannes that he recently met with director James Cameron to discuss a new “Terminator” movie project.

Mαζί με άλλους millionaires ποζάρει στην παραλία απλά ντυμένος

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”–5kGVE9Iw8″]

δείτε επίσης εδώ 

2017 Brazil Arnold Classic οι Μυικές Μπίζνες του Άρνολντ

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα