Αρχική » Ο Βασάλος δείχνει τον δρόμο γίνετε Ντροπαλοί και Γυμνασμένοι!

Ο Βασάλος δείχνει τον δρόμο γίνετε Ντροπαλοί και Γυμνασμένοι!

by admin

Δεν έχει επιτυχία το style του fit Μουντρούχου. Το βαρύ και ασήκωτο Μυϊκό εφέ, το δυναμικό αντριλίκι που προκαλεί. “Ναι, κουβαλώ τόσους πολλούς μύες που είναι αρκετοί για να κάνετε όλοι πέρα!”

Η Σαμπριγιέ Σενγκιούλ θέλει μυώδη και γλυκούλη άντρα.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”UAHWqe6JFqE”]

Δηλώνει  στην κάμερα του τουρκικού Survivor: «Στη ζωή μου εγώ τόσο γλυκό, ζεστό και ντροπαλό άνδρα δεν έχω ξαναδεί, πραγματικά ήταν πολύ ευγενής. Είναι ο πιο ελκυστικός άνδρας που έχω δει. Τον ερωτεύτηκα. Αν ήταν Τούρκος, δεν θα ξέφευγε από μένα».[quote]η Σαμπριγιέ Σενγκιούλ ανατρέπει το αρχέγονο ημιάγριο βουνίσιο στερεότυπο[/quote]

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”AH9eqwv45nA”]

ΝΑΙ! είναι μια πραγματικότητα, τέρμα η πρωτόγονη αγριάδα, το μυϊκό νταηλίκι και τα gangsta ποζαρίσματα στο facebook.
Η τουρκάλα  Σαμπριγιέ Σενγκιούλ  είναι 29 ετών, πυγμάχος της εθνικής ομάδας της Τουρκίας. Ξεκίνησε την καριέρα της στο μποξ το 2006 και συνέχισε σε επαγγελματικό επίπεδο μέχρι το 2015. Έχει εκπροσωπήσει την Τουρκία σε πάρα πολλά ευρωπαϊκά τουρνουά και δεν έχει χάσει ούτε ένα ματς. Έχει χρυσή ζώνη.

Survivor-Sabriye-Şengül-12

Εδώ η Σαμπριγιέ Σενγκιούλ ανατρέπει το αρχέγονο ημιάγριο βουνίσιο στερεότυπο,  θέλει άντρα ντροπαλό και γυμνασμένο για να τα έχει καλά μαζί του!

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”6WKfC0fpU9A”]

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα