Αρχική » Το Σπίτι των bodybuilders στην East coast

Το Σπίτι των bodybuilders στην East coast

by admin

Το Bev Francis Powerhouse Gym είναι υποστηρικτής του διαγωνισμού  IFBB New York Pro 2017, ποιο είναι όμως αυτό το γυμναστήριο. Από τον Dorian Yates όταν ερχόταν στις ΗΠΑ, πριν διαγωνιστεί στο Mr. Olympia, έως και σήμερα, με τους νέους διεκδικητές -bodybuilders, το πραγματικό όνομα της ανατολικής ακτής της Μέκκας του bodybuilding είναι το γυμναστήριο Bev Francis Powerhouse – το οποίο βαφτίστηκε με το όνομα μιας από τις πιο διάσημες  γυναίκες bodybuilders και powerlifters όλων των εποχών.


Αν και αποσύρθηκε και δεν διαγωνίζεται εδώ και πολλά χρόνια, η Bev Francis εργάζεται στην Ανατολική Μέκκα του bodybuilding, μαζί με τον σύζυγό της Steve Weinberger και προσπαθούν να το κάνουν το μυϊκό σπίτι, μακριά από το αρχικό σπίτι του bodybuilding στην Καλιφόρνια . Όχι μόνο για τον εαυτό τους, αλλά για οποιονδήποτε bodybuilder που πεινά για να γίνει το bodybuilding ο τρόπος ζωής του.

Οι bodybuilders βρήκαν το σπίτι τους!

Ο κριτής της IFBB Steve Weinberger και συν- ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου είναι αναγνωρίσιμος σε ολόκληρη τη βιομηχανία bodybuilding. Είναι στο αίμα του και στη ζωή του, το bodybuilding, εδω περιγράφει την ιστορία του Bev Francis Powerhouse

H Bev Francis άνοιξε το μακρύ και δύσκολο μονοπάτι από τις πρώιμες ρίζες των γυναικών bodybuilder σε όλη τη διαδρομή μέχρι την τρέχουσα κατάσταση των  διαγωνισμών. Με την ανοικτή  επαγγελματική κατηγορία γυναικών να οπισθοχωρεί και να μην εμφανίζεται σε μερικούς σημαντικούς αγώνες – το μεγάλο ερώτημα παραμένει: έχουμε προχωρήσει πολύ προς τα εμπρός όταν πρόκειται για bodybuilding με γυναίκες; Η Bev Francis ρίχνει φως στο θέμα. Δείτε το παρακάτω!


H Bev Francis μαζί με τον σύζυγό της Steve Weinberger-Ronnie Coleman – Jay Cutler

MDSeminarFeb11_11

Steve Weinberger στο κέντρο μετά το IFBB New York Pro 2017

18557531_1452092014829703_1747800896130429951_n

Ronny Rockel Ο νικητής του NY PRO 2017 στις 212 λίβρες στο Bev Francis Powerhouse Gym

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα