Αρχική » Υποκλίνομαι Γέρο! Σου βγάζω το καπέλο! 70+

Υποκλίνομαι Γέρο! Σου βγάζω το καπέλο! 70+

by admin

Δεν είναι  ο άνθρωπος της δικαιολογίας δεν είναι μυϊκά καμένος,  είναι ζόρικος και ουσιαστικός, σε αυτό που κάνει. Δεν μένει στο παρελθόν,  ζει το σήμερα, και ποζάρει ως όμορφος sexy teenager. Χιλιάδες άντρες που έχουν καταστραφεί από τα αναβολικά θα ήθελαν να είναι έτσι. Ο τύπος εργάζεται νύχτα και μετά.. πηγαίνει προπόνηση!

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”XnfCnKPFRAI”]

O  Sam ‘Sonny’ Bryant, Jr., από την Georgia, ξεκίνησε το bodybuilding στα 44 σε μια ηλικία που πολλοί είναι ήδη τελειωμένοι ή δηλώνουν απογοητευμένοι από την ανταπόκριση του σώματος τους.[quote]Ο γέρο Sam λέει, Πολλά νέα παιδιά, πηγαίνουν στο σπίτι, κάθονται γύρω, και παρακολουθούν τηλεόραση και δεν κάνουν τίποτα – Έχω δει πολλά νέα παιδιά που είναι μεγαλύτερα από μένα![/quote]

Ο γέρο  Sam είναι forklift driver ή καλύτερα, οδηγός περονοφόρου οχήματος σε νυχτερινή βάρδια! Στο emporium Kimberly-Clark. λέει , οι άνθρωποι με ρωτούν πότε θα «αποσυρθώ». “Λέω ποτέ”. “Οι Περισσότεροι άνθρωποι πεθαίνουν ως συνταξιούχοι από ό,τι οι άνθρωποι που εργάζονται. Μου αρέσει να δουλεύω, μου αρέσει να ασκούμαι. Έχω κάνει αυτό για 27 χρόνια”.

“Οι άνθρωποι λένε ότι είναι η ηλικία που σας κάνει γέρους, αλλά πιστεύω ότι είναι κατάσταση του μυαλού σας που σας κάνει να νιώθετε γέροι . Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός!”

article-0-1B7AC40500000578-561_634x356

Γεννημένος το 1943, ο Sonny είναι ένα από τα επτά παιδιά μιας οικογένειας όπου ο πατέρας του εργαζόταν στα ορυχεία κιμωλίας, ενώ η μητέρα του ήταν οδηγός λεωφορείου για το σχολείο.

Μετά την αποφοίτησή του, το 1964, παντρεύτηκε την παιδική του αγαπημένη και εντάχθηκε στο στρατό. Αλλά ο γάμος δεν θα μπορούσε να αντέξει τις μεγάλες περιόδους που πέρασε μακριά υπηρετώντας  τη χώρα του και σύντομα διαλύθηκε. Μετά από επτά χρόνια στις ένοπλες δυνάμεις, πήρε ιατρικό εξιτήριο για φουσκάλες στα πόδια και μετακόμισε στο Σικάγο, όπου εργάστηκε ως διευθυντής σε εστιατόριο, εργάτης σε εργοστάσιο και ως καθαριστής γραφείου.

Μετά την επιστροφή του στην Augusta, άρχισε να εργάζεται στο Ιατρικό Κέντρο Veterans Administration ως βοηθός νοσηλευτικής, όπου συναντήθηκε με τη δεύτερη σύζυγό του της οποίας ο πατέρας ήταν ένας ασθενής εκεί. Αλλά το 1986, είχε ακόμη ένα διαζύγιο. Αυτό ήταν όταν γύρισε στο bodybuilding.

Αλλά δεν τα παράτησε το κυνήγι του για την γαμήλια ευτυχία και παντρεύτηκε για τρίτη φορά στα τέλη της δεκαετίας του 1990. Ο ίδιος λέει ότι τίποτα δεν αγαπούσε σαν τη γυναίκα, όμως, χώρισαν το 2005. Από τότε, η σχέση του με το σώμα του μεγάλωσε.[quote]Έχω ένα μήνυμα για τις πατάτες του καναπέ εκεί έξω λέει ο γέρο Sam[/quote]

“Θέλω ο κόσμος να αναγνωρίσει αυτό που κάνω και να συνειδητοποιήσουν ότι αυτό μπορεί να γίνει. Μπορούν να το κάνουν!”

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”J5n5GWt2z_E”]

Ο γέρο  Sam λέει, Πολλά νέα παιδιά, πηγαίνουν στο σπίτι, κάθονται γύρω, και  παρακολουθούν  τηλεόραση και δεν κάνουν τίποτα – Έχω δει πολλά νέα παιδιά που είναι μεγαλύτερα από μένα!”
Εγώ δεν μπορώ να καθίσω για πολύ καιρό. Το μισώ! Θέλω να είμαι απασχολημένος

Η διατροφή  του Μπράιαντ συνήθως είναι ένα ξηρες βάφλες ή ομελέτα με καλοψημένο μπέικον στο Waffle House, μετά από τη δουλειά στις 6 το πρωί. Στη συνέχεια κατευθύνεται για γυμναστική  στο Gold’s Gym στο Walton Way Extension μία ώρα αργότερα.

Τώρα μπορεί να κάνει deadlift με 425lbs 


article-0-1B78038500000578-264_634x356

“Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν έναν λόγο να είναι τεμπέληδες και δεν κάνουν τίποτα. Συναντώ πολλούς ανθρώπους που λένε, «τι περιμένεις να κάνω σε αυτή την ηλικία». “Τότε θα τους πω πόσο χρονών είμαι και τους φέρνω σε δύσκολη θέση. Και τους το λέω για να κάνω μια παρατήρηση. Είναι η αδράνεια και η κατάσταση του μυαλού τους που τους κάνει γέρους”

δείτε επίσης εδώ  

John Gilmour 97 ετών Χέζεται! είναι στραβάδι αλλά γουστάρει να τρέχει!

grand-726x400

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα