Αρχική » Rick Collins o μουράτος δικηγόρος & το IFBB New York 2017

Rick Collins o μουράτος δικηγόρος & το IFBB New York 2017

by admin

O γόης δικηγόρος Rick Collins και οι συνεργάτες του Gann McCloskey & Barry θα είναι και πάλι χορηγοί του IFBB New York Pro Bodybuilding Competition, που λαμβάνει χώρα το Σάββατο, 20 Μαΐου. Η φετινή διοργάνωση  που θα φιλοξενηθεί στο Westchester County Center στο White Plains, NY, όπου θα συγκεντρώνει εκατοντάδες bodybuilders και λάτρεις του fitness για μια μέρα, με ενδιαφέροντες διαγωνισμούς στην κοσμοπολίτικη Νέα Υόρκη.

rickandstallone

Εκτός από χορηγός της εκδήλωσης, ο Rick θα παραστεί  και στα φετινά προκριματικά του IFBB New York Pro. Ο Rick, ένας πρώην bodybuilder, είναι νομικός σύμβουλος της Διεθνούς Ομοσπονδίας (IFBB), και διαδραματίζει ένα σημαντικό  ρόλο με πολλές χορηγίες στην  IFBB και  το NPC το εθνικό πρωτάθλημα των ΗΠΑ, αλλά και σε άλλες εκδηλώσεις και διαγωνισμούς. Είναι επίσης συγγραφέας σε μηνιαία στήλη του περιοδικού Muscular Development magazine, όπου  επιλύει πολλά ζητήματα που αφορούν το bodybuilding, την υγεία και την καλή φυσική κατάσταση.

δείτε επίσης εδώ 

Ο Rick είναι ειδικός για να σε βγάλει έξω από την φυλακή όταν σε κατηγορούν για αναβολικά στεροειδή! 

51CtV4NQXgL._SX368_BO1,204,203,200_

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα