Αρχική » Richard Rodriguez το πεπτίδιο

Richard Rodriguez το πεπτίδιο

by admin

Προσκυνώ, πολλά τυφλοκούταβα θα κάνουν χαρακίρι για το Iron Addicts Gym, αν και έχουν τρύπιο  παντελόνι, αν  και είναι pure, όπως πολλοί που πουλάνε μούρη στη καφετέρια, αλλά αν τους γυρίσεις ανάποδα, θα πέσουν μόνο κέρματα! Όλοι αυτοί θα υπερασπιστούν στα forum και στις ιστοσελίδες τον CT Fletcher για να βγάζει λεφτά. Είναι σαν τους ερωτοχτυπημένους  που κουταλάνε  στα ντουβάρια.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”YMPJr9ylNPg”]

Γεια σου Richard! 

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”krXiF3OaCNI”]

Flex Wheeler, Mike Rashid & Big Rob Train chest at Iron Addicts Gym

Μέτα το Iron Addicts Gym τώρα έχουμε την www.rrvteam.com που πρόκειται να κυριαρχήσει  ως το πεπτίδιο, η διαδερμική, ορμόνη, για την προετοιμασία ενός διαγωνισμού που θα διατίθεται στην online αγορά.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”wUzrIx6Y0lc”]

Η ιστοσελίδα θα αναδείξει 20+ χρόνια εμπειρίας του Richard στα σχέδια διατροφής, την προετοιμασία για τους  διαγωνισμούς και το personal training, επίσης, μια εμπειρία στο διαδερμικο, πεπτίδιο και τη βελτιστοποίηση των ορμονών!

b506b18dd79bef9982ebec29376d

Παράλληλα ο Richard Rodriguez  βοηθά   αρκεί να τους στείλεις  συμπληρωμένο ερωτηματολόγιο.

The availability is quickly filling up with athletes he will be working with, so if you are interested now, schedule your Free 30 Minute Consultation Now or Fill out an application for consideration.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα