Αρχική » Richard Rodriguez αφεντικό.

Richard Rodriguez αφεντικό.

by admin

Πολλά αξιοσέβαστα ΝΤΟΥΚΙΑ έχουν έναν καθοδηγητή. Από μπροστά αυτοπροβάλλονται ως γνώστες της μυϊκότητας , όμως από πίσω υπάρχει πάντα,  ένα μυαλωμένο αφεντικό.

Στις 22 Φεβρουαρίου του 2017, ο Richard Rodriguez είχε κατηγορηθεί από την DEA για πωλησεις στεροειδών φαρμάκων, η DEA, με την ομάδα SWAT μπουκάρισε , στο γυμναστήριο του Iron Addicts Gym και συνέλαβε αρκετούς υπαλλήλους του γυμναστηρίου, με τις κατηγορίες ότι είχαν εμπλακεί σε ένα διεθνές δίκτυο διακίνησης στεροειδών, με εντυπωσιακό τζίρο εκατομμυρίων δολαρίων. δείτε εδώ  Συλλήψεις στο bodybuilding & το μυϊκό μπουντρούμι

 

Αντικουλτούρα

Πριν από λίγες ημέρες ο Richard Rodriguez δημοσίευσε ένα μανιφέστο μια αγανάκτηση ότι η DEA του την έστησε και πως όλα είναι παραμύθια. Δημοσίευσε και video όπου ακούγεται ο στίχος “τίποτα δεν με σταματά!”
[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”adD1Z8bp0dk”]


7f72878c42e8323a37affff98759

Ο Richard Rodriguez που τριγυρνούσε εκεί αρνείται τις κατηγορίες. O CT Fletcher  ιδρυτής του Iron Addicts Gym αρνείται οποιαδήποτε συμμετοχή όπως και ο Mike Rashid συνιδιοκτήτης του Iron Addicts, όλοι αρνούνται εκτός από κάποιους οπαδούς που κάνουν χαρακίρι για πάρτη τους!

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”o7uSOFiK2bk”]

Νέοι ελπιδοφόροι ορίζοντες

Ο Richard Rodriguez δεν είναι τυχαίος πρόσφατα έκανε την ανατροπή δημιουργώντας νέες σελίδες υγιεινής επιτυχίας. Ο Richard είχε επηρεαστεί έντονα από το πάθος του για το bodybuilding και fitness. Αυτό τον οδήγησε σε αυτό που θα γινόταν να κάνει Προπόνηση coaching και conditioning.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”wUzrIx6Y0lc”]

Μετά την αποφοίτησή του από το κολέγιο, άρχισε τη καριέρα του στην McKinsey ως Διευθυντής Εξυπηρέτησης Πελατών. Στη συνέχεια έγινε κορυφαίος σύμβουλος στη φαρμακευτική χώρο, που τον οδήγησε  να συνεργαστεί με την Pfizer , την Glaxo Smith Kline,  την Merck , την Astra Zeneca,  την Bristol-Myers Squibb , και τη  Johnson & Johnson  έχοντας την ανάληψη πρωτοβουλιών τόσο στις ΗΠΑ αλλά και ως Ισπανόφωνος στην Λατινικής Αμερικής. Αντλώντας δύναμη από την εμπειρία, ο Richard στη συνέχεια πήγε και ίδρυσε το Γυμναστήριο Iron Addicts Gym  στο Μαϊάμι, την Wellness Fitness Nutrition, Hormone Club, την Keep it Sharp και τώρα την LGN «Look Good Naked και την Richard Rodriguez Ventures.  Στόχος του Richard με την  Wellness Fitness Nutrition  ήταν να φέρει κάτι πραγματικά μοναδικό στον κόσμο της υγείας και της φυσικής κατάστασης! Συνειδητοποίησε ότι η γνώση, οι υπηρεσίες και τα προϊόντα του δεν ήταν μόνο επιθυμητά αλλά και αναγκαία, και τοποθετώντας την  WellnessFitnessNutrition  να γίνει γρήγορα  μια εταιρεία με ηγετική θέση στον κλάδο της, σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Τώρα έχουμε την www.rrvteam.com που πρόκειται να κυριαρχήσει  ως το πεπτίδιο, η διαθερμική, ορμόνη, για την προετοιμασία ενός διαγωνισμού που θα διατίθεται στην online αγορά.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα