Αρχική » Απαγορεύεται για τα άλογα Επιτρέπεται στους ανθρώπους!

Απαγορεύεται για τα άλογα Επιτρέπεται στους ανθρώπους!

by admin

Το Winstrol το Lasix, είναι δυο θαυματουργά προϊόντα, που ενισχύουν το κοινωνικό προφίλ, διότι ανατρέπουν την συμβατική εικόνα του σώματος. Και τα δυο προσφέρουν το ιδεατό το φιγουράτο. Το ίδιο συμβαίνει και στα άλογα.

Ποιοτικές Φοράδες vs Γυμνασμένες γυναίκες & Άνδρες

Το Kentucky Derby είναι ένας  δημοφιλής αγώνας, όπου τα άλογα κοντράρονται για να εκπληρώσουν τις προσδοκίες των ιδιοκτήτων και των χιλιάδων bookmakers. Σε αυτό το παιχνίδι το 2008 είχε σκάσει η υπόθεση με τα ενισχυμένα winstrol τα οποία βελτίωσαν τις επιδόσεις των φοράδων, αλλά ευθύνονταν και για θανάτους αλόγων. Σε αυτό τον στοιχηματικό πανζουρλισμό οι δόσεις ήταν το ζητούμενο, όπως και οι συνδυασμοί… «ησυχάστε φίλοι και γνώστες της χημικοτροποδοσολογίας,  δεν κινδυνεύετε, ούτος η άλλως τα άλογα ήταν άλλη περίπτωση».

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”uKGkgyFTK8I”]

Ταυτόχρονα η οργανωτική επιτροπή των αγώνων  θέσπισε πιο αυστηρούς ελέγχους διότι έπρεπε να προασπιστεί η δρομική- αλογίσια κουλτούρα. Ο Ed Martin Ιππικός πρόεδρος   του Association of Racing Commissioners International κάλεσε και πρόσφατα έναν οργανισμό που ελέγχει την ντόπα των ανθρώπων να ελέγξει και τα άλογα! Ο οργανισμός αυτός είναι ο USADA, ο εθνικός οργανισμός αντι-ντόπινγκ στις Ηνωμένες Πολιτείες για τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς αγώνες. “Κανείς δεν είναι ενάντια σε ταλαντούχους ανθρώπους που ίσως μπορεί να μας βοηθήσoυν να κάνουμε κάτι καλύτερο” ανέφερε ο πρόεδρος.

Lasix

Το Lasix, είναι ένα διουρητικό που μειώνει την πίεση στους πνεύμονες ενός αλόγου, είναι ένα από τα λίγα φάρμακα που επιτρέπεται στο σύστημα ενός αλόγου την ημέρα του αγώνα. Είναι επίσης ένα από τα λίγα φάρμακα που σχεδόν κάθε άλογο χρησιμοποίει διότι δίνει την εγγύηση ότι θα τα καταφέρει μόλις πέσει το πορτάκι του αγώνα. Δεν βοηθά μόνο την αναπνοή, αλλά η φαρμακευτική αγωγή «ξεπλένει » το σύστημα ενός αλόγου πριν από έναν αγώνα, κάνοντας το ελαφρύτερο στα πόδια του.

Πολλοί φιλόδοξοι άνδρες και γυναίκες πράττουν το ίδιο, για να επιτύχουν την ιδανική γραμμωμένη εικόνα. Είναι το διαβατήριο στις δημόσιες σχέσεις.

vs-x

Η Βόρεια Χορεύτρια μια φοράδα, ένας από τους αρχαιότερους Thoroughbred  καθαρόαιμους απόγονους το 1964, κέρδισε στο Κεντάκι. Μια έρευνα το 2014 δείχνει ότι η επιτυχία του αλόγου οφείλεται στο Lasix, (δέκα χρόνια πριν το φάρμακο επιτρεπόταν στους αγώνες. Η επιτυχία του μετέπειτα ήταν σε μεγάλο βαθμό συνδεδεμένη με  την εκπληκτική απόδοσή του το 1964 στο Derby.

Κάθε άλογο τώρα που τρέχει στο 2017 Kentucky Derby είναι απόγονος της Βόρειας Χορεύτριας.

Big Data for Superhumans

 

δείτε επισης εδώ το old Άρθρο

Winstrol Το Φάρμακο των διάσημων & άλλων ωραίων!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα