Αρχική » Οι Ρεθυμνιώτες επιζητούν την χημική υποκουλτούρα γουστάρουν μπράτσα

Οι Ρεθυμνιώτες επιζητούν την χημική υποκουλτούρα γουστάρουν μπράτσα

by admin

Το παραδοσιακό μοντέλο απομακρύνεται, το δυτικότροπο style με τις δόσεις του πρώην χημικού, υπαρκτού σοσιαλισμού, γοητεύει και τους νέους του Ρεθύμνου. Οι συνδυασμοί τρομάζουν τους γονείς , αλλά ενθουσιάζουν τους νεαρούς που θέλουν και αυτοί να κατακτήσουν τον μυϊκό κόσμο.

Παρακάτω η είδηση

Επικίνδυνα για την υγεία αναβολικά, φαίνεται ότι συγκεκριμένα πρόσωπα, προσπαθούν να πλασάρουν στην νεολαία του Ρεθύμνου. Οι καταγγελίες προέρχονται από γονείς που είδαν τα σκευάσματα στις τσάντες των παιδιών τους.

Μετά από επίμονες ερωτήσεις οι νέοι παραδέχονται, ότι προμηθεύτηκαν στο γυμναστήριο τα αναβολικά χάπια.

Η πρώτη γνωριμία γίνεται εκεί:

Μια εμφανίσιμη κοπέλα που προέρχεται από την Αθήνα, φαίνεται ότι λειτουργεί με πειθώ ειδικά σε νέα παιδιά που τώρα το καλοκαίρι θέλουν να καταφέρουν να χτίσουν ένα «δυνατό» σώμα. Οι νέοι σε ηλικία αποτελούν εύκολο στόχο, καθώς υποκύπτουν στον πειρασμό να δοκιμάσουν, αφού θεωρούν, ότι δεν έχουν να χάσουν κάτι. Οι γονείς που έκαναν την καταγγελία, μάς επισημαίνουν, ότι όλοι οι γονείς στο Ρέθυμνο πρέπει να παρατηρούν και το παραμικρό σημάδι στα παιδιά τους και να μην αφήνουν τίποτα στη τύχη!

Οι επιτήδειοι καραδοκούν και δρουν ανενόχλητοι στην πόλη του Ρεθύμνου…

Πηγή  cretedoc.gr

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα