Αρχική » Milos Sarcev ινσουλίνη – φορτώματα υδατανθράκων είσαι γλύκα!

Milos Sarcev ινσουλίνη – φορτώματα υδατανθράκων είσαι γλύκα!

by admin

Σίγουρα η ινσουλίνη είναι ένα γλυκό φλερτ με τον θάνατο. Παρόλα αυτά είναι και ένα βοηθητικό εργαλείο για ένα γερό μπάζωμα (μυϊκό χτίσιμο) Είναι η γλυκιά λατρεία των επαγγελματιών bodybuilders και τα τελευταία χρόνια η αγαπημένη ουσία πολλών ερασιτεχνών αθλουμένων που επιδιώκουν την υπέρμετρη ανάπτυξη. Η δράση της ορμόνης στον μεταβολισμό των υδατανθράκων, όπως και τα παιχνίδια συγκέντρωσης της γλυκόζης στο αίμα με στόχο το φόρτωμα των κυττάρων, δημιουργεί επικίνδυνους συνδυασμούς, που ο γκουρού και πρώην επαγγελματίας bodybuilder Milos Sarcev o “THE MIND” περιγράφει με χαρακτηριστικά παραδείγματα, στον Dave Palumbo, όπως και τα ενδεικτικά φορτώματα στην προσπάθεια. Η ινσουλίνη είναι μια από τις κυριότερες ορμόνες για την εναπόθεση γλυκόζης και αμινοξέων στα κύτταρα. προώθηση της μεταφοράς των αμινοξέων στα μυϊκά κύτταρα, αυξάνει την οστική πυκνότητα, αυξάνει τα επίπεδα  IGF.

Βέβαια τα σχήματα πειραματικής χρήσης είναι πολλά και διαφορετικά, κυρίως η ινσουλίνη όταν ως ορμόνη  εκκρίνεται σε μεγάλες ποσότητες η γλυκόζη και τα υπόλοιπα στοιχεία  εισάγονται  στα κύτταρα με γρήγορο ρυθμό, με αποτέλεσμα να μειωθεί η συγκέντρωση της στο αίμα, αυτή η κατάσταση οδηγεί στην  υπογλυκαιμία, = θάνατος, σε ορισμένες περιπτώσεις εάν δεν προλάβεις.

Milos Sarcev o “THE MIND”

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”l4duK47yYLI”]


Οι επαγγελματίες κάνουν “πιστή” χρήση έως και τρεις ενέσεις ινσουλίνης την ημέρα. Οι ονομαζόμενες Ρυθμιστικές πρωτεΐνες, όπως η Ινσουλίνη (πεπτιδική ορμόνη), η Αυξητική ορμόνη δημιουργούν εικονικά μυϊκά  θαύματα, εάν χρησιμοποιηθούν με συγκεκριμένο τρόπο. Κυρίως η ινσουλίνη που διαδραματίζει ρόλο στην πρωτεϊνοσύνθεση.. Η ινσουλίνη έχει αναβολική δράση και επιδρά στα κύτταρα με δύο μηχανισμούς : επιδρά στην κυτταρική μεμβράνη, αυξάνοντας την ποσότητα γλυκόζης που προσλαμβάνει το κύτταρο και μεταβάλλει την ενδοκυττάρια ενζυματική δραστηριότητα με αποτέλεσμα την αύξηση της λιπογένεσης και της γλυκογένεσης (ήπαρ, μυϊκό ιστό, λιπώδη ιστό). Κυρίως όμως η ινσουλίνη αυξάνει την ικανότητα σύνδεσης των  αναβολικών στεροειδών  με τους υποδοχείς ανδρογόνων.

Οι Άραβες πληρώνουν ικανοποιητικά σε $ πολλοί βετεράνοι Pro bodybuilders είδαν μια διέξοδο εκεί..

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”BHRq0exOuos”]

 

δείτε επίσης εδώ 

Ινσουλίνη- Πλάσμα: Τον θυμάσαι; Πως έγινε έτσι αυτός!

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα