Αρχική » Το bodybuilding χρειάζεται καθησυχαστικό μάρκετινγκ

Το bodybuilding χρειάζεται καθησυχαστικό μάρκετινγκ

by admin

Το bodybuilding δεν είναι περισσότερο βρώμικο από μια κατακερματισμένη κοινωνία όπου κυριαρχούν τα λαμόγια και οι κάθε λογής βολεμένοι. Απλά το bodybuilding φαίνεται. Όλα αυτά τα χρόνια διέκρινα μια συμπλεγματική κριτική με υποτιμητικούς όρους που έβαλλε με επιμονή, συνολικά, την κουλτούρα του σώματος. Αυτή η κριτική είχε μια βάση, διότι πήρε το δικαίωμα της από την παραβατική συμπεριφορά κάποιων μελών της μυϊκής κοινότητας. Αυτό ξεκινά πρώιμα και οφείλεται στο εξωτερικό περιβάλλον και συγκεκριμένα στην αλληλεπίδραση του ατόμου με τα ερεθίσματα του περιβάλλοντος που διαμορφώνουν την συμπεριφορά του.

Σύντομα, ξεκινούν διαγωνισμοί και αγώνες, σε αυτές τις συγκεντρώσεις  της μυϊκής κοινότητας θα διακρίνεις ήρεμα πρόσωπα, νέους άνδρες και γυναίκες που επιθυμούν να διακριθούν, αλλά και αγριεμένα πρόσωπα που από την μια έχουν το μαγιό με την μπογιά βαψίματος και από την άλλη μια υποσχετική για μελλοντική φασαρία.

Πολλοί έχουν ένα αγριεμένο βλέμμα ή πρόσωπα βγαλμένα μέσα από την επιβίωση.
Τρομάζουν! Διότι το style είναι ζόρικο, κυριαρχικό και βαρύ, Τρομάζουν όλους αυτούς που θα ήθελαν να γνωρίσουν την σωματική διάπλαση.
Όλα είναι ένα καλό μάρκετινγκ που ξεκινά από την εικόνα που προβάλεις. Ένα λαμόγιο υπουργός, ένας λαδωμένος σε δημόσια υπηρεσία, ένας δημοσιοσχετίστας selebrity χαμογελά και καθησυχάζει,  όλοι χαμογελούν και δείχνουν κοινωνικό προφίλ. Από πίσω, μπορεί να έχει άλλη συμπεριφορά, να έχει ζημιώσει ανθρώπους. Ουδεμία σημασία, η χαρούμενη εικόνα κερδίζει τις εντυπώσεις.
Το bodybuilding έχει το μειονέκτημα, να μην μπορεί να καμουφλαριστεί, είναι αυταπόδεικτα κυριαρχικό, κουβάλα μια αρχέγονη δυναμική. Ένα Ντούκι που περπατά στον δρόμο προκαλεί την προσοχή. Εάν έχει και άγρια μούτρα, προκαλεί τον φόβο. Το ίδιο συμβαίνει και με τα νέα πιτσιρίκια, που μόλις φουσκώσουν θέλουν να επιβληθούν σηκώνοντας τα μανίκια.  Μια αντιγραφή ένας Συμπεριφορισμός. Μια νοοτροπία, που αποκλείει την κριτική στην φιγούρα ως αδυναμία, δεν είναι τυχαίο ότι οι σύγχρονοι εκπρόσωποι του νέου κύματός στο bodybuilding, είναι νέοι άνδρες που αυτοπροβάλλονται με την σιγουριά του ακραίου τρόπου ζωή τους. Σίγουρα εκπροσωπούν τον εαυτό τους.

Νοοτροπία

Οι περισσότεροι έχουν τους λογούς τους, σήμερα πολλοί ποζάρουν αγριεμένα, στο facebook λες και είναι αντάρτες στα βουνά του Αφγανιστάν ή προβάλουν μια μιμητική εικόνα που λίγο απέχει από την gangsta κουλτούρα. Αυτοί ίσως, δεν είναι προπονητές, μέλη ομοσπονδίας, αθλητές με κουλτούρα, αλλά κάνουν κακό στην κουλτούρα. Ταυτόχρονα η δυναμική προβολή, ελκύει νέα μέλη στην μυϊκή κοινότητα, όπου κάποιοι από αυτούς, μιμητικά, θα ακολουθήσουν την υποκουλτούρα, στελεχώνοντας την ανάγκη για νέα μπρατσωμένα χέρια που ζητούν οι ομάδες των δρόμων.[quote]Πολλά Ντούκια ζουν με την ψευδαίσθηση της επιτυχίας, ρισκάροντας την ζωή τους[/quote]

16230940_819481524856875_3347264117684568064_n

Η Γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει να είναι μόνο τίμια αλλά και να φαίνεται. Μόνο που στις περισσότερες περιπτώσεις αυτός ο στόχος δεν επιτυγχάνεται, από τα μέλη της μυϊκής κοινότητας. Ένας πονηρός επιχειρηματίας ή ένας μιζαδόρος του συστήματος μπορεί να δείχνει ότι είναι καλός κύριος με φινέτσα και γούστο. Πολλά Ντούκια όμως εκεί το χάνουν, διότι με την δυναμική συμπεριφορά δίνουν το δικαίωμα να τους κρίνουν, όλοι αυτοί, που θέλουν να έχουν την εικόνα του κουλτουριάρη ή του ανθρώπου με ιδεώδη. Όλοι αυτοί που θα βάλουν το βύσμα στο στρατό για να περάσουν καλά, την γνωριμία στα κόμματα,  το βόλεμα από τον γνωστό, την ένταξη σε οργανώσεις.

Πολλά Ντούκια ζουν με την ψευδαίσθηση της επιτυχίας, ρισκάροντας την ζωή τους για κάποιες εκατοντάδες ευρώ το μήνα, ή και κάποιες χιλιάδες για λίγο καιρό. Έτσι κοστολογούν τη ζωή τους. Ωστόσο αυτοί που τους κρίνουν είναι πιο πονηροί, πιο διορατικοί, διότι εντάσσονται στο σύστημα με ποιο ώριμο και ακίνδυνο τρόπο, βγάζοντας πολλά περισσότερα χρήματα.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα