Αρχική » Δεν σε πιστεύω Men’s Health δεν γουστάρω δούλεμα!

Δεν σε πιστεύω Men’s Health δεν γουστάρω δούλεμα!

by admin

Η κουλτούρα του σώματος είναι μια διαχρονική πολιτισμική νοοτροπία. Κατά καιρούς διάσημοι και διάσημες μας έχουν βομβαρδίσει το πόσο καλά τα καταφέρνουν. Τα καταφέρνουν καλά με την καριέρα, τα καταφέρνουν καλά με την οικογένεια, τα καταφέρνουν καλά με το ντύσιμο, τα καταφέρνουν καλύτερα με το σώμα.

πριν δείτε τα παρακάτω δείτε αυτό που είχαμε αναρτήσει στο παρελθόν με τους συνεργάτες μου

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”fyD2WhAZLsw”]


 

Για την πλειονότητα των ανθρώπων αυτό ακούγεται ως μια επιτυχία των διάσημων και ταυτόχρονα ως μια αποτυχία της δικής τους ζωής. Το Men’s Health έκανε μια αντίστοιχη προβολή. Πήρε κάποιους δημοσιογράφους που είχαν την σωματοδομή (όχι όλοι) αλλά είχαν φάει λίγο παραπάνω και όπως  αναφέρει μεταμορφωθήκαν σε 2,5 μήνες.

αναφέρει ο τύπος: Ο Μπεν Χόμπσον έγινε πρόσφατα μπαμπάς και σε συνδυασμό με ένα τροχαίο ατύχημα που του είχε αφήσει κληρονομιά έναν τραυματισμό στον ώμο, απέφευγε τις προπονήσεις!

Χμ! δηλαδή τι έκανε έπαιζε σκάκι; 

protos_3

 

Ωραία ..τι ωραία! εάν σκεφτούμε ότι αυτή η μεταμόρφωση λειτουργεί με γεωμετρική πρόοδο , τότε τους επόμενους 2,5 μήνες δύναται οι δημοσιογράφοι να γίνουν αθλητές σωματικής διάπλασης και σε ένα χρόνο πρωταθλητές! Κάποιος θα πει ότι αυτό δεν γίνεται διότι με το πέρασμα του χρόνου η πρόοδος βαίνει με πιο αργό ρυθμό. Σωστά μόνο που το υποσεινηδειτο μήνυμα στοχεύει να δείξει ότι εάν θέλεις τα καταφέρνεις,  μόνο που σε αυτές τις περιπτώσεις το σώμα μεταμορφώνεται όπως το γουρούνι στο σακί που μπαίνει μέσα και βγαίνει λαγός!

Ο Κρις Πέις κατανάλωνε αρκετό αλκοόλ και φαγητό από ντελίβερι με αποτέλεσμα να έχει χάσει την φόρμα του. Επέλεξε να προπονηθεί στο μποξ, θέλοντας να συνδυάσει και το αερόβιο.«Οταν δεν έχεις εμπειρία νωρίτερα, είναι πολύ δύσκολο», παραδέχθηκε ενώ ο personal trainer που τον ανέλαβε, έδωσε έμφαση στην ενδυνάμωση των ώμων και του κορμού.

κατανάλωνε αρκετό αλκοόλ και φαγητό από ντελίβερι; OK επισης τον κάνατε ωραίο κούρεμα μάγκες!

deuteros_2

Στις εικόνες υπάρχουν κάποια κρυφά σημεία όπου η ανύψωση των θωρακικών μυών των δελτοειδών σε έκταση, σε όγκο, σε μυϊκό διαχωρισμό, όπως και η ταυτόχρονη μείωση λίπους δεν συμβιβάζει για αυτό το χρονικό διάστημα.

Ο Μάικλ Τζένινγκς επηρεασμένος από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το καλοκαίρι του 2016, επέλεξε να ακολουθήσει πρόγραμμα ρυθμικής γυμναστικής.

ωραία να κάνουμε όλοι ρυθμικοί γυμναστική σε 2 μήνες bodybuilders! 

 

tritos_2

Σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχει σκόπιμο before και after, διότι 2 από αυτούς άφησαν τον εαυτό τους να ομοιάζει αγύμναστος και κατόπιν έδωσαν τη πίεση που απαιτείται για να αποδείξουν ότι προσπάθησαν τα μέγιστα! (Το είχε κάνει στο παρελθόν και   lee priest που ήταν επαγγελματίας bodybuilder, όταν διαφήμιζε ένα προϊόν).

Στις άλλες περιπτώσεις τα βοηθήματα και η μαγεία των φωτογραφικών εργαλείων προέκτειναν την εικόνα στο επίπεδο της θεματικής- fitness αλλαγής.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα