Αρχική » Ο Melvin Anthony κατέληξε στην Φυλακή ..

Ο Melvin Anthony κατέληξε στην Φυλακή ..

by admin

O Melvin Anthony κάνει μια νέα καριέρα, στη φυλακή! Οι παλιότεροι τον θυμούνται ως έναν εκπληκτικό ποζέρ με μια αξιοπρόσεκτη μυϊκή κατανομή. Η Καριέρα του ξεκίνησε το 1993 στον διαγωνισμό Musclemania και ολοκληρώθηκε το 2008 στον επαγγελματικό διαγωνισμό Mr. Olympia όπου κατέκτησε την 6 θέση.

Καριέρα χωρίς διέξοδο

Το HARDE CORE Bodybuilding είναι μια πολυδάπανη υποκουλτούρα. Σήμερα πολλοί νεαροί τύποι πιστεύουν ότι θα ακολουθήσουν μια αντίστοιχη επαγγελματική καριέρα και για αυτό προσκολλούνται σε κάποιον πιο προχωρημένο για να λάβουν συμβουλές. Ταυτόχρονα φαρμακώνονται με ερασιτεχνικό τρόπο και κάνουν όνειρα.

Δεν υπάρχει καμιά ελπίδα! Καλύτερα να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους, να ζήσουν την ζωή τους και να κάνουν την οπoια φιγούρα στον γυναικείο πληθυσμό. Είναι αυταπόδεικτο ότι εάν έχεις τα προσόντα πρέπει να βρεις διεξόδους χρηματοδότησης.

Melvin Anthony κατέληξε στην Φυλακή καταδικάστηκε σe 10 χρόνια  για κατοχή ελεγχόμενης ουσίας με σκοπό τη διανομή, θα βγει κοντά στο 2027!

melvin-anthony-mugshot

Τα αναβολικά στεροειδή έχουν ποινικοποιηθεί από τις αρχές του ’90 στις Ηνωμένες Πολιτείες, και αυτά τα φάρμακα είναι μια βάση στον πολιτισμό του bodybuilding.
Παράλληλα o αθλητής  συμπεριλαμβάνει την εγκληματική δραστηριότητα στη ζωή του, ώστε να ανταγωνιστεί ως bodybuilder, και συχνά πολλές φορές, θα πρέπει να πλασάρει στεροειδή για να υποστηρίξει τη δική του χρήση με στεροειδή,.. τον τρόπο ζωής του.
Το Bodybuilding δεν πληρώνει,όπως τα άλλα αθλήματα, έτσι οι περισσότεροι επαγγελματίες πρέπει να βρουν μια εναλλακτική πηγή εισοδήματος, εκτός αν κατακτούν  το διαγωνισμό Mr. Olympia  κάθε χρόνο.
Πολλές φορές, η συμμετοχή σε εγκληματική δραστηριότητα με αναβολικά στεροειδή μπορεί να οδηγήσει σε άλλες παράνομες δραστηριότητες. Αυτό φαίνεται να έχει συμβεί με τον  Melvin Anthony. Η σύλληψη που τον οδήγησε στην φυλάκισή δεν ήταν η πρώτη του κούρσα με το νόμο. Τον είχαν συλλάβει για  φάρμακα μεταξύ των άλλων, και για κατοχή ενός όπλου μετά από την πρώτη καταδίκη.

Συνταξιούχοι bodybuilders

Σε μια αρθογραφία του ο josh hodnik αναφέρει «Αν και δεν νομίζω ότι υπάρχει οποιαδήποτε σχέση εξάρτησης με τα αναβολικά στεροειδή και το μυαλό, αλλάζοντας τα παράνομα φάρμακα (κύκλοι) πιστεύω ότι μια μεγάλη δόση των ανδρογόνων μπορεί να προκαλέσει μια αλλαγή στη χημεία του εγκεφάλου, όπως η σεροτονίνη και η ντοπαμίνη. Υπάρχει μια τεράστια συσχέτιση με το πώς η τεστοστερόνη εξαρτάται από αυτές τις χημικές ουσίες και το αντίστροφο..»

«Οι άνθρωποι βλέπουν τα περιοδικά και τις διαφημίσεις με bodybuilders σε αυτά. Μερικές φορές μπορεί να θαυμάσουν τον τρόπο την εμφάνιση, τις γυναίκες γύρω τους, και τη ζωή που ζουν, και αλλά πολλά πράγματα που είναι μια οφθαλμαπάτη! »

“Marvelous” Melvin Anthony ένα από τα καλύτερα ποζαρίσματα!

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”G10WqzInSRk”]

Πολλοί pro bodybuilders έχουν πέσει κάτω,  σε έναν ανώμαλο δρόμο μετά τη συνταξιοδότηση τους και μερικοί έχουν βρεθεί στην ίδια κατάσταση  κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας τους. Είναι δύσκολο να πούμε τι οδήγησε τελικά στη διάλυση του Melvin Anthony. Ήταν ένας μεγάλος  bodybuilder. Πολλοί bodybuilders που πάνε ψηλά κάνουν μια σταδιοδρομία ως προπονητές και μερικές φορές συνεργάζονται με εταιρείες συμπληρωμάτων. Εκτός από αυτό, δεν υπάρχει τίποτα που να αφήνεται για τους συνταξιούχους bodybuilder. Δεν υπάρχει καμία σύνταξη,  και συχνά δεν εξοικονομούν χρήματα όταν τελειώσει η καριέρα τους.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα