Αρχική » Σοφία Μπαλαμπάνη για Βασίλη Γρίβα : Είσαι το άλλο μου μισό γορίλα μου

Σοφία Μπαλαμπάνη για Βασίλη Γρίβα : Είσαι το άλλο μου μισό γορίλα μου

by admin

Star τηλεόραση: Μην μπορώντας να πιστέψει τον τραγικό χαμό του αγαπημένου της, η σύντροφός του Σοφία Μπαλαμπάνη, αθλήτρια του Συλλόγου Πολυνίκης, στην κατηγορία Body Fitness, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook τον αποχαιρέτησε με σπαρακτικά λόγια, ανεβάζοντας μια κοινή τους φώτο-προφίλ όπου έγραφε:

«Είσαι το άλλο μου μισό γορίλα μου. Ούτε ο θάνατος μπορεί να μου το πάρει αυτό γιατί σε βρήκα. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ. Θα έρθω να σε βρω όπου κι αν είσαι ΜΕΡΕΝΤΑ ΜΟΥ, θα σε βρω σύντομα».

1-1493822511

Μάλιστα η σύντροφος του Βασίλη Γρίβα ανανέωσε και την cover photo της (φώτο εξωφύλλου), στην οποία ποζάρει με μια αφίσα του αγαπημένου της, από την περίοδο που εκείνος έκανε πρωταθλητισμό στο body building:

«Ο άνθρωπος μου εσύ. Το άλλο μου μισό εσύ. Γορίλα μου σε αγαπώ» ήταν η λεζάντα της φώτο, με τους διαδικτυακούς της φίλους να της στέλνουν συλλυπητήρια, και να της λένε «καλή δύναμη».

1234

 

 

περισσότερα εδώ από το star .gr

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα