Αρχική » Anja Zeidler “κλώτσησε” τους μύες από το σώμα της

Anja Zeidler “κλώτσησε” τους μύες από το σώμα της

by admin

H Anja Zeidler ήταν ένα  ιδεατό fitness model. Ήταν το πρότυπο της υγείας, με το μυώδες σφιχτό σώμα, τα υποδειγματικά- υγιεινά γεύματα  και την καθημερινή  fitness εκγύμναση. Παράλληλα αυτό που την χαρακτήριζε ήταν η αξιοζήλευτη προσήλωση στο υγιεινό, στο καθαρό και ταυτόχρονα γκλαμουράτο fitness life style. Μεγάλωσε στη Λουκέρνη της Ελβετίας, ξεκινώντας ως ένα παραδοσιακό μοντέλο όταν ήταν 14 ετών, αλλά η αγάπη της για το γυμναστήριο την ώθησε να γίνει ένα μοντέλο φυσικής κατάστασης.

anja-zeidler-14628845584l8pc

Απόψεις

Πολλές γυναίκες οχυρώνονται πίσω από την άποψη ότι η επιτυχία της φυσικής κατάστασης προϋποθέτει την χρήση ουσιών. Άλλες γυναίκες επιμένουν ότι η αυστηρή κουλτούρα εκγύμνασης είναι αναγκαία προϋπόθεση για την επιτυχία. Μια άλλη ομάδα γυναικών κρίνει τα παραπάνω και τα τοποθετεί στο ράφι της ματαιοδοξίας.
Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Η εκγύμναση που έχει στόχο την μακροπρόθεσμη υγεία είναι μια κουλτούρα, μια νοοτροπία, που διατηρείται δύσκολα στο χρόνο, ακόμη και τα μοντέλα, διαχρονικά δεν το καταφέρνουν. Παράλληλα η γυναικεία εικόνα έχει αλλάξει, διότι η βιομηχανία του fitness προσαρμόζεται στους γρήγορους και δυναμικούς κανόνες που επιβάλει η εποχή της πληροφορίας.
Το πρότυπο της Lara Croft αντιπαρατίθεται στην εικόνα της  Juicy woman, μόνο, που σε αρκετές περιπτώσεις ο στόχος επιτυγχάνεται με τον πιο σκοτεινό και ελκυστικό τρόπο, όπως στην περίπτωση της Anja Zeidler.

Έχει χαρακτηριστεί από το Muscle & Fitness ως Iron Maiden

chris-thiele-8-jpg

H Anja Zeidler αλλάζει

Πρόσφατα η Anja Zeidler “κλώτσησε” τους μύες από το σώμα της. Έδιωξε την στερεοτυπική εικόνα του συμμετρικού fitness girl με το μυώδες σφιχτό σώμα και το στητό από σιλικόνη, στήθος. Όλα αυτά τα ζητούσε η βιομηχανία και ο εντυπωσιακός, μυϊκός φίλος της, ο Mischa Janiec, o καθοδηγητής, που την ώθησε στο τρελό μυϊκό παιχνίδι των στεροειδών φαρμάκων. Ο λόγος; να είναι sexy και ωραία στα μάτια των fans, νεότερων αλλά και μεγαλύτερων ηλικιακά. Μου θυμίζει τύπους που και εδώ στην Ελλάδα θέλουν να βλέπουν παρόμοια γυμνασμένα girls, διότι έχουν δέσει το θηλυκό γάιδαρο τους στην κουζίνα ή στο γραφείο και οραματίζονται το διαφορετικό, το γυμνασμένο girl.

Anja Zeidlerκαι Mischa Janiec αυτά γίνονται και εδώ! είναι fitness τάση

web-022090479.jpg

Ο Mischa Janiec και ο Patrick Reiser δημιούργησαν μια νεανική εταιρεία που απευθύνεται σε νέους fans που αναζητούν την ενδυματολογική πρόκληση και το Μυϊκό life style, προτείνοντας και συγκεκριμένο τρόπο ζωής. Το κανάλι τους στο YouTube έχει χιλιάδες οπαδούς. Ταυτόχρονα δημιούργησαν και συμπληρώματα ειδικά για γυναίκες ( αυτό ακόμη προσπαθώ να το κατανοήσω μετά από 20 χρόνια πωλήσεων) με στόχο τη βελτίωση τους.

Η Anja Zeidler δεν έπραξε τίποτα το διαφορετικό από αυτό που αναγκάζονται να πράξουν χιλιάδες fitness girls ρισκάροντας  με τα ενδοκρινολογικά προβλήματα, αποτέλεσμα της ανόητης χρήσης ουσιών. Το υποτιθέμενο υγιεινό life style που κατά περίπτωση είναι περιτυλιγμένο με περισσότερο σελοφάν μυών. Η Anja  είναι κυρίως γνωστή για τις προκλητικές πόζες και τα αποκαλυπτικό ρούχα. Πρόσφατα μίλησε ανοιχτά για τους τις αναβολικές ουσίες και ανακοίνωσε ότι θα τους ξεφορτωθεί τους μυς της!

Fitness-Model-Anja-Zeidler-zeigt-ihren-Bodybuilder-Mischa-Janiec-
Η πιο προφανή παρέμβαση της  Anja ήταν σίγουρα η αυξητική στήθους, ήταν ένα τέλειο παράδειγμα με μυς και καμπύλες, ένα επιτυχημένο μοντέλο φυσικής κατάστασης, που αποφάσισε τη χειρουργική επέμβαση του μαστού, διότι διαφορετικά θα είχε ελάχιστες πιθανότητες στη βιομηχανία, μόνο με τους μύες.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”rW2IK6753Uk”]

Τώρα η άποψη της Anja Zeidler έχει αλλάξει. Σήμερα συνεχίζει με την εταιρεία my protein αλλά έχει γυρίσει την πλάτη στην καριέρα ως ιδεατό μοντέλο φυσικής κατάστασης και η μυϊκή της σφιχτή εικόνα με το fake στήθος, ανήκει στο παρελθόν. Βασίζεται στην  φυσικότητα. Δεν  χρησιμοποιεί ψεύτικες βλεφαρίδες, περισσότερο και υπερβολικό μακιγιάζ και παράλληλα επιδιώκει πιο ρεαλιστικές φωτογραφίες. θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί  ότι η Anja Zeidler έχει γίνει πιο ώριμη ή τουλάχιστον πολύ πιο σίγουρη και πιο ευτυχισμένη με αυτό, από ό,τι πριν. Ως εκ τούτου, ελπίζουμε ότι έχει βρει επιτέλους το σωστό δρόμο για τον εαυτό της αναφέρουν οι fitness σελίδες .
Η δική μου άποψη είναι ότι ίσως, και αυτούς, τους πειράζει που η Anja  Zeidler αποφάσισε να αμφισβητήσει τον προηγούμενο εαυτό της!

Λέτε να άλλαξε;

δείτε επίσης εδώ το old άρθρο 

Winstrol Το Φάρμακο των διάσημων & άλλων ωραίων!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα