Αρχική » Μπράβο φίλε τρυπιέσαι αλλά το δηλώνεις!

Μπράβο φίλε τρυπιέσαι αλλά το δηλώνεις!

by admin

Συγχαρητήρια! Είσαι αληθινός φίλε ! Υπερασπίζεσαι την κουλτούρα. Όλα αυτά τα χρόνια μέσα από την δουλειά γνώρισα πολλούς, φοιτητές που ντρέπονταν για τον εαυτό τους αλλά τρυπιόντουσαν και δεν το έλεγαν. Μυϊκούς που έλεγαν ότι είναι καθαροί. Τύποι που είχαν την εντύπωση ότι ενώ τρυπιόντουσαν δεν το καταλάβαινες. Φιγουρατζήδες, που προπονούσαν κόσμο. Αποφασισμένα Ντούκια που το έλεγαν,  διότι δεν ντρέπονταν!

Χρήστες που ομοιάζουν με τους πολιτικούς 

Τι κάνουν οι πολιτικοί …προπαγανδιστικές κωλοτούμπες, τι κάνει ο υποκριτής, ηθοποιία στο θέατρο. Τι κάνει ο φιγουράτος μυϊκός, λέει ότι είναι καθαρός. Επιτέλους! Δεν είναι ντροπή, οι τοπικές ενέσεις στους ώμους είναι μια αλήθεια όπως και η καθημερινή χρήση με χάπια ή το τρύπημα στον γλουτό. Σε μια σύγχρονη κοινωνία όπου η τεχνολογία είναι μια επίφαση, οι αρχέγονες ορμές δεν τιθασεύονται, εκεί ο καθένας  χρησιμοποιεί τον δικό του τρόπο για να αναδειχτεί για να επιβληθεί..για να ξεχωρίσει.

Στο παρακάτω video o τύπος παρουσιάζει τον τρόπο, στο 4:48 λεπτό το μωρό του χτυπά την ένεση, στον ώμο, για να φαίνονται μεγαλύτεροι!

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”C4Izr01NLmc”]

Στο παραπάνω video o τύπος έκανε μια επίδειξη με βελόνα ινσουλίνης για να αποδείξει ότι  λειτουργεί καλά στο σώμα  μια απάντηση σε αυτούς που λένε ότι δεν μπορείς να χτυπήσεις τεστοστερόνη ή στεροειδή με βελόνα ινσουλίνης. Παρακάτω ο ίδιος τύπος το αποδεικνύει. Όπως αναφέρει.. με μια μικρή βελόνα, ο κίνδυνος να χτυπήσεις ένα νεύρο είναι μικρός. Στόχος η τοπική στο χέρι. Πρωταγωνίστρια μια Ασιάτισσα λεπτό 3: 44

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”eRwKqM9XhkI”]


 

Ο τύπος στο παρακάτω promo video υπόσχεται ωραία και υγιεινή ζωή ΟΚ! Πρωτοπόρος στην διαφήμιση της κουλτούρας


[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”4Br8xGPCzTI”]

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα