Αρχική » Πέθανε στα 38 τώρα η οικογένεια του Bodybuilder ζητά απαντήσεις

Πέθανε στα 38 τώρα η οικογένεια του Bodybuilder ζητά απαντήσεις

by admin

Υπάρχουν και εδώ ειδικοί ανειδίκευτοι, προπονητές, εμπειρικοί γνώστες, bodybuilders, που ενεργούν κατά βούληση, προτείνοντας αναβολικές θεραπείες σε style ράδιο αρβύλα. Έχουν οπαδούς, που κάνουν like σε style.. δώσε πάμε για γιουρούσι! αλλά όταν δημιουργηθεί το πρόβλημα εξαφανίζονται όπως ο εραστής που τον ανακαλύπτει ο απατημένος σύζυγος… πηδούν από το μπαλκόνι!

Δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος ο bodybuilder ο Stuart Lakes,  που έχασε την ζωή του σε ηλικία 38 ετών. Τώρα η οικογένεια του αποφάσισε να δημοσιοποιήσει τον λόγο με στόχο να ταρακουνήσει συνειδήσεις και να προστατέψει ανθρώπους. Ζητώντας με έρευνα, απαντήσεις, η οικογένεια του νεκρού bodybuilder κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο Stuart Lakes έχασε την ζωή του από την χρήση αναβολικών στεροειδών φαρμάκων.

Μιλώντας μετά την ανάκριση, ο θείος του, John Gavin, είπε ότι ο θάνατος του ανιψιού του χρησιμεύει ως προειδοποίηση για την υγεία σε άλλους χρήστες.[quote]ο Stuart Lakes βρέθηκε με 80pc στένωση της αριστερής στεφανιαίας αρτηρίας, με τις άλλες δύο κύριες στεφανιαίες αρτηρίες μειωμένες κατά 70pc και 30pc[/quote]

«Θέλουμε αυτό να αναδείξει τους κινδύνους από τη χρήση των αναβολικών στεροειδών για τους bodybuilders, θέλουμε να γνωρίζουμε ποιες είναι οι επιπτώσεις στην υγεία τους» είπε ο θείος του εκλιπόντα.

Μια νεκροψία που πραγματοποιήθηκε από τον παθολόγο Δρ Crona Gallagher κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο αιφνίδιος καρδιακός θάνατος του οφείλεται σε σοβαρή στένωση της στεφανιαίας αρτηρίας, μετά από χρήση αναβολικών στεροειδών. Ο Δρ Gallagher Διαπίστωσε ότι ο Stuart Lakes βρέθηκε με 80pc στένωση της αριστερής στεφανιαίας αρτηρίας, με τις άλλες δύο κύριες στεφανιαίες αρτηρίες μειωμένες κατά 70pc και 30pc. Η Σοβαρή στένωση των στεφανιαίων αρτηριών είναι ένας από τους γνωστούς κινδύνους για την υγεία που συνδέονται με τη λήψη στεροειδών, δήλωσε ο ιατροδικαστής Δρ. Myra Cullinane.

Δείτε επίσης εδώ 

Καλά αυτός; Πότε; άσε το δούλεμα! τον γνωρίζω είναι πολύ γυμνασμένος!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα