Αρχική » Που πηγαίνεις Έλληνα Bodybuilder Γνωρίζεις;

Που πηγαίνεις Έλληνα Bodybuilder Γνωρίζεις;

by admin

Στην Ευρώπη η κατάσταση έχει αλλάξει δραματικά τα τελευταία χρόνια. Ο πρώην υπαρκτός σοσιαλισμός κατέρρευσε με αποτέλεσμα η κουλτούρα του δυτικότροπου life style να κυριαρχήσει. Το ίδιο συνέβη και στην κουλτούρα του σώματος. Νέοι και αποφασισμένοι άντρες, μεγαλωμένοι σε πιεστικά καθεστώτα που επέβαλαν το αθλητικό ρεκόρ ως τιμητικό δώρο προς το κράτος και τον λαό συνεχίζουν την παράδοση.

Δίπλα τους και νεοσύστατες εταιρείες συμπληρωμάτων διατροφής που στηρίζονται από το φορολογικό σύστημα της κάθε χώρας, την ίδια την κυβέρνηση και σε κάποιες περιπτώσεις από σκοτεινούς υποστηρικτές που ξεπλένουν χρήμα.

Οι πωλήσεις αθλητικών τροφών είναι προσοδοφόρες εξαγωγές για χώρες όπως,  Η ΟΥΓΓΑΡΙΑ,ΠΟΛΩΝΙΑ, ΣΛΟΒΑΚΙΑ, ΤΣΕΧΙΑ, κ.α Η κουλτούρα που έχει διαμορφωθεί εκεί, έχει ενσωματώσει  την καθολική χρήση των αναβολικών στεροειδών φαρμάκων ως  μια αναγκαιότητα για την επιτυχία.
Φυσικά αυτή η κουλτούρα συνυπάρχει και σε δυτικές χώρες, μόνο που στις χώρες του πρώην Ανατολικού μπλοκ η προπαγάνδα έχει κυριαρχήσει σε τέτοιο βαθμό που είναι αυτονόητη η χρήση φαρμάκων όχι τόσο ως επίδοση αλλά κυρίως ως το κάτι φυσιολογικό για όλους, όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό!

Παραγωγή από bodybuilders

O Ανταγωνισμός, όχι ο συναγωνισμός, επιβάλει την επιτυχία, διότι υποστηρίζει μια φανερή βιομηχανία τις νέες εταιρείες συμπληρωμάτων διατροφής, και μια κρυφή βιομηχανία τα εργαστήρια και τα εργοστάσια παραγωγής στεροειδών αναβολικών φαρμάκων. Σε χώρες όπου για αρκετά χρόνια η πορνεία ήταν εξαγώγιμο προϊόν το νέο δεδομένο του σώματος φαντάζει πιο δελεαστικό.

Δεν είναι τυχαίο ότι Μυϊκές γυναίκες και άνδρες παράγονται σε ποσότητες από αυτές τις χώρες, διότι η νέα τοπική βιομηχανία έχει την δυνατότητα να τους συντηρήσει αντικαθιστώντας το παλαιό κρατικό μοντέλο.

ffww

Οι Πωλήσεις σήμερα απευθύνονται σε μια παγκόσμια κοινότητα που ζει μια ψευδαίσθηση με πολύ αναβολικό φάρμακο , προπόνηση ρουτίνας , χαμόγελα και ποιοτικά γεύματα. Στην Ελλάδα κάποιοι προσπαθούν να ακολουθήσουν τον ανταγωνισμό στηριζόμενοι σε κάποιους τοπικούς, αδύναμους  πρωτεινάδες. Στην καλύτερη των περιπτώσεων σε κάποια παροχή υπηρεσιών ως personal trainers.
Δυστυχώς η Ελλάδα είναι μια μικρή και πτωχευμένη αγορά όπου κυρίως μια μικρή μυϊκή κοινότητα υποστηρίζει την προσπάθεια. Η φορολογία για τις επιχειρήσεις , η μικρή αγορά, είναι επιβαρυντικό δεδομένο,  με αποτέλεσμα πολλοί να αναγκάζονται να σπρώξουν αναβολικά φάρμακα,  δημιουργώντας αμφίδρομες σχέσεις με νέους Bodybuilders που αναγκάζονται να συμμετάσχουν σε ένα αρρωστημένο παιχνίδι.

Σύντομα όταν ταξιδέψουν στο εξωτερικό με το όνειρο της επαγγελματικής καριέρας, διαπιστώνουν όλα, όσα προανέφερα και ακόμη περισσότερα, διότι έχουν να αντιμετωπίσουν ανθρώπους που το bodybuilding το βλέπουν με όρους φαμίλιας. Αυτοί οι άνθρωποι δεν περιστοιχίζονται από οπαδούς ή φιλαράκια που χαρακτηρίζονται ως  “γλυφτρόνια” που γουστάρουν να προσεταιρίζουν δυνατούς άντρες και να τους φουσκώνουν τα μυαλά, ότι είναι οι καλύτεροι. Αυτό το φαινόμενο υπάρχει εδώ, και αποπροσανατολίζει πολλούς άνδρες . Αντίθετα σε αυτές τις χώρες είναι μια δουλειά στα πλαίσια ενός ρίσκου. Όπως για παράδειγμα να κυκλοφορείς  με ένα πιστόλι την νύχτα.

Είναι όλοι τους αποφασισμένοι, γυναίκες και άνδρες , αφεντικά και εταιρείες, κριτές και ομάδες, σύστημα και κράτος, διότι η αγορά είναι παγκόσμια. Για αυτές τις χώρες είναι η ευκαιρία τους και τα δίνουν όλα η ανθρώπινη ζωή είναι σε δεύτερη μοίρα.

Που πηγαίνεις Έλληνα Bodybuilder  Γνωρίζεις;

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα