Αρχική » Lukas Osladil Νικητής στο ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΚΟ Arnold Classic φρόντισε για την κοιλιά!

Lukas Osladil Νικητής στο ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΚΟ Arnold Classic φρόντισε για την κοιλιά!

by admin

Ο Lukas Osladil πήγε αποφασισμένος στο Arnold Classic Brasil 2017.  Ο Osladil είναι γνήσιο τέκνο της τσεχικής δημοκρατίας που μαζί με την Σλοβακία είναι οι νέες χημικές πατρίδες που βγάζουν αποφασισμένα muscle boys. Ο Osladil έχει ύψος 173 cm ύψος, και αγωνιστικό βάρος κοντά στα 97 kg. Το 2005, παραβίασε τους κανόνες αντι-ντόπινγκ, αποφεύγοντας έλεγχο ντόπινγκ. Για αυτό το 2007, από τιμωρία είχε αναστείλει για δέκα μήνες τις αθλητικές του δραστηριότητες .

Lukáš Osladil, porušili antidopingová pravidla εδώ το έγγραφο


Lukáš Osladil

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”l03HymXj1FQ”]


διακρίνονται από αριστερά Tomas Kaspar -να πάρει η κοιλιά! μετά ο Morel, στην συνέχεια ο φορμαρισμένος Lukas Osladil, ο Johnnie O. Jackson δεύτερος από δεξιά

brazil comparison

Ο Juan Morel εάν και το ήθελε πολύ δεν τα κατάφερε, κατετάγη δεύτερος, αξιοσημείωτη η 4η θεση του 46χρονου Johnnie O. Jackson αλλά και το πλασάρισμα στην 5η  θέση του έμπειρου Τσέχου Tomas Kaspar που μαζί με τον Lukáš Osladil έδωσαν στους χαρούμενους βραζιλιάνους να κατανοήσουν τι σημαίνει Τσεχική βιομηχανία.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”z8swJIAjQaI”]

 

Καλή προπόνηση από τον Kevin Levrone και τον Lukáš Osladil
χωρίς φωνές και Νταηλίκια!


Όπως αναγράφεται στα media o Osladil είναι ένας βετεράνος bodybuilder με αρκετές μεγάλες νίκες στο ενεργητικό του, συμπεριλαμβανομένου και του IFBB Europa Phoenix το 2015 Τώρα με βάση το επίπεδο του ανταγωνισμού, καθώς και το τρόπαιο του Arnold Classic, η νίκη του Σαββάτου ήταν αναμφίβολα η πιο σημαντική στην καριέρα του.

LUKAS

 


 

 

Δείτε επίσης εδώ  

2017 Brazil Arnold Classic οι Μυικές Μπίζνες του Άρνολντ

brazil-anri

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα