Αρχική » Ζητούνται Mixologist Καλές αποδοχές!

Ζητούνται Mixologist Καλές αποδοχές!

by admin

Υπάρχει πρόβλημα στην αγορά. Το παλιό παραδοσιακό μοντέλο με το σπονσοράρισμα ενός bodybuilder, ή την προώθηση μαγικών πρωτεϊνών δεν αποφέρει κέρδος. Οι Λόγοι πολλοί και δεν είναι επί του παρόντος να αναλυθούν διότι θα κουράσουν.

 Mixologist

Ο Mixologist ή καλύτερα ο steroid Mixologist είναι ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές, κυρίως διότι έχει την ικανότητα να δώσει αυτό που θέλει η κοινωνία δημιουργώντας το προϊόν πάνω στις σύγχρονες ανάγκες που χαρακτηρίζονται απo τρείς παραμέτρους.

  • Μιξάρισμα σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη
  • Άμεση παράδοση
  • Φθηνότερο προϊόν

Mixologist δεν μπορεί να γίνει ο καθένας, διότι άλλο steroid dealer, άλλο πρωτεινάς, άλλο personal, άλλο ειδικός στο διαδίκτυο.
Ο Mixologist ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ έχει γνώσεις χημείας, γνωρίζει τις πρωταρχικές ύλες για το μιξάρισμα και ταυτόχρονα ορίζει τις τιμές, διότι αυτός στο εργαστήριο του δημιουργεί το χημικό προϊόν.

Όπως όλα σήμερα στην Ελλάδα είναι ένα βήμα πριν το ξεβράκωμα,  ακόμη και στην αγορά των anabolic- steroids η προσφορά είναι τεράστια.

Αποτυχημένοι bodybuilders, φαρμακοποιοί, personal trainers, τύποι σε forum bodybuilding, άεργοι και άνεργοι, συναγωνίζονται στα πλαίσια μια μοιρασμένης κοινωνίας όπου εύκολα διακρίνεις την οικονομική οπισθοδρόμηση, αλλά ταυτόχρονα και μια κοινότητα που αντιστέκεται ακόμη. Αυτή την κοινότητα που θα κάνει τα πάντα, για να προβάλει το σώμα.

Μετά τις μάπα πρωτεΐνες που διοχετεύονται τα τελευταία χρόνια στην αγορά (άλλα λέω στην αρχή άλλα βάζω μετά στα επόμενα κουτιά) τώρα το φαινόμενο έχει πάρει διαστάσεις.
ΚΑΤΑΡΧΗΝ όλα ξεκίνησαν δυναμικά στην κοινότητα των κουτόφραγκων, οι ίδιοι κατανόησαν ότι το πρώην ανατολικό μπλοκ έχει μπει δυναμικά στον κόσμο των πρωτεϊνών και των αναβολικών και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να πέσουν τα κέρδη.
Η πρώτες ύλες από κίνα ήταν μια καλή λύση για τους ευρωπαίους Mixologist που βρήκαν τον τρόπο να δημιουργήσουν δικά τους anabolic- steroids.[quote]Μια αντιτράστ κουλτούρα, που κτυπάει το κέρδος των επίσημων φαρμακευτικών εταιρειών[/quote]

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”S_XI1Pu0_V0″]

Το επάγγελμα αυτό έχει μέλλον διότι στηρίζεται στην έμπνευση και την δημιουργία των χημικών ουσιών που προσφέρονται στο πιάτο των πελατών. Η ίδια η αγορά το έχει αναγάγει στο επίπεδο του πληροφορικάριου,ως μια αντιτράστ κουλτούρα, που κτυπάει το κέρδος των επίσημων φαρμακευτικών εταιρειών.
Ο Mixologist είναι μια δικαίωση στα μάτια της κοινότητας ένας σύγχρονος Ρομπέν των δασών που διοχετεύει το αναβολικό στεροειδές κατόπιν παραγγελίας.

Δείτε επίσης εδώ

Steroids – Junkie! Απαγορευμένο για όσους εχουν ηθικές αναστολές

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα