Αρχική » Αυτός ο Γορίλας ποντάρει στην προπόνηση και στον Dennis James

Αυτός ο Γορίλας ποντάρει στην προπόνηση και στον Dennis James

by admin

Οι Δανοί είναι χαρούμενοι έχουν τον δικό τους Γορίλα. Ονομάζεται Kristoffer Berne που είναι ένας από τους bodybuilder που τώρα καθοδηγεί ο βετεράνος Dennis James. Αυτός ο Γορίλας εναποθέτει τις ελπίδες του στον Dennis James!

Ο δανός ήταν φέτος στην FIBO, μαζι με τον καθοδηγητή του I Will be at FIBO this year with Dennis James Nutrition – come and check us out at Hall 10.1 booth S/30 with XXL Nutrition.

safe_image

O Kristoffer Berne στη FIBO 2017 με το φανελάκι του καθοδηγητή Dennis James

Ο Dennis James δεν είναι τυχαίος, είναι μπασμένος στα κόλπα και πολυταξιδεμένος. Η αραβική χερσόνησος έχει εκτιμήσει τις bodybuilding συμβουλές του, τώρα το ίδιο κάνει και ο Danish Giant…ο Kristoffer Berner  ενθουσιασμένος αναφέρει… The world’s best coach  and one of the most hard working BB ever..how many Mr O has your coach Don ??

Μια αλήτικη άσκηση που μοιάζει με τον σταυρό, πολύ καλή για γεμίσματα στην πλάτη παράλληλα ανεβάζει την δύναμη, ο Kristoffer Berne το 2014 την ασκεί πιο ψηλά, εκτελείται και πιο χαμηλά με αργό και γεμάτο style. Ενδείκνυται για προχωρημένους τσαμπουκάδες με απαιτήσεις!

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”RNTf0Sc2X8Y”]

Ο Kristoffer Berne που τώρα ζει στην Σουηδία, έχει βάρος στην off season, 150 κιλά, και όπως αναφέρει ο Dennis James ετοιμάζεται για την επαγγελματική του κάρτα, στο τέλος του έτους. “Ο Κύριος στόχος μας είναι να γίνουμε καλύτεροι από την τελευταία φορά που πάτησε πάνω στη σκηνή”, δηλώνει ο James.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”x66xKoZe-XU”]

Ο Kristoffer Berne είναι ο κλασικός ζόρικος ψήλος με γεμάτους ώμους και μεγάλα χέρια, μόνο που τώρα το muscle game είναι στα πόδια, εκεί χρειάζεται δουλειά. Τον Berne του αρέσει η αλήτικη προπόνηση, σηκώνει κιλά και έχει την διάθεση να δουλέψει σε ένα επίπεδο Heavy Duty training.

Βεβαία το ζήτημα είναι να εμφανιστεί πιο βελτιωμένος με μυϊκή ωριμότητα, ποιοτικό διαχωρισμό και όγκο σε συγκεκριμένα σημεία, πράγμα που φαντάζει δύσκολο, να γίνει ταυτόχρονα, εδώ όμως είναι ο Dennis James που θα δώσει τα φώτα του.

Εσείς τι λέτε; θα πιάσουν τόπο τα δίδακτρα που έχει δώσει Kristoffer Berne στον Dennis James; θα ήταν αδιανόητο να δίνεις τα λεφτά σου όπως γίνεται σε άλλες περιπτώσεις, εδώ στην ηλιόλουστη χώρα και να περιμένεις να γίνεις μάταια ποιοτικό Ντούκι!

234

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα