Αρχική » Τα νεαρά παιδιά είναι οι νέοι bodybuilders! FIBO 2017

Τα νεαρά παιδιά είναι οι νέοι bodybuilders! FIBO 2017

by admin

Δεν αποφάσισαν τα νεαρά παιδιά για αυτό τον τρόπο προβολής. Οι εταιρείες διαπίστωσαν ότι δεν πουλούν με το παραδοσιακό  marketing και αντέγραψαν το μοντέλο του αποθανόντα Aziz Shavershian ή Zyzz’s Bodybuilding. Πρόκειται για ένα τρόπο ζωής που συμπεριλαμβάνει Γυμναστική με βάρη, αναβολικά στεροειδή , ποιοτικό φαγητό , διασκέδαση με ένταση και πολλά, πολλά, όμορφα κορίτσια!

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”Tlr3-MZ0uqM”]

Και εδώ στην Ελλάδα αυτό το δελεαστικό life style αναπτύσσεται δυναμικά, πίσω από το κεκαλυμμένο marketing των low standar πρωτεϊνών και των mix protein shakes. Έφηβοι, νέοι, μαθητές φοιτητές βιάζονται να γνωρίσουν την μοναδική ζόρικη αντρίλα  σε συνδυασμό με την αχαλίνωτη διασκέδαση και το μπόλικο sex, ενισχύοντας τον συγκεκριμένο τρόπο ζωής με δόσεις στεροειδών και ποιοτικών τροφών.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”uSqun-LGtc4″]

Οι γονείς δεν έχουν ιδέα,  αλλά οι φίλοι, οι φίλες και οι γνωστοί,  γνωρίζουν ή περίπου αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει,  όταν κάποιοι από αυτούς τους νεαρούς αλλάζουν δραματικά σε σύντομο χρονικό διάστημα. Όπου τα στηθάκια γίνονται ευρύς ανυψωμένος θώρακας και τα μπρατσάκια πιο εντυπωσιακά arms χωρίς την ώριμη μυϊκή πυκνότητα. Ένας έμπειρος προπονητής ή bodybuilder αντιλαμβάνεται το γρήγορο και το ψεύτικο, διότι υπάρχουν και οι ανόητοι,  που μόλις δουν κάποιον να αναπτύσσεται λένε Α! αυτός πήρε αναβολικά!

Το ζουμί είναι στους πιτσιρίκους και στις πιτσιρίκες

Οι εταιρείες κάνουν την δουλειά τους, τα αφεντικά των εταιρειών κατανόησαν ότι ο πιτσιρίκος θέλει τον ισότιμο μυϊκό πιτσιρίκο για να νιώσει καλύτερα, όπου μαζί με την μουσική και τα γλυκά πρωτεϊνούχα ροφήματα θα έρθει και το όμορφο κορίτσι με τον τουρλωτό ποπό για να δημιουργήσει φαντασιώσεις. Αλλά και η  μυϊκή πιτσιρίκα θα νιώσει πιο καλά ενσωματώνοντας το winstrol με το όμορφο χτένισμα και τα περιποιημένα νύχια.
Δεν είναι το ζήτημα ο φυσιολογικός υποκρυπτόμενος αισθησιασμός αλλά το χημικό marketing που θέλει να προβάλει μια φυσική νεανική ευτυχία.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”TRj9AWqwwxs”]

Το βλέπουμε και εδώ στην Ελλάδα μόνο που στην FIBO την έκθεση αθλητικών ειδών οι γλουτοί, τα boobs και τα αντρικά μπράτσα έγιναν ένα χαρμάνι. Ένα νέο ΕΠΙΠΕΔΟ μυϊκού marketing που προβάλει δυναμικότερο και πιο προσοδοφόρο  από το κλασσικό μοντέλο του Άρνολντ Άλοις Σβαρτσενέγκερ.

steroid_injection1

δείτε επίσης εδώ 

Οι αδελφοί Shavershian

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα