Αρχική » Ευκαιρία για βρωμόξυλο στo περίπτερο της Olimp Sports Nutrition. FIBO 2017 Manuel Charr & Tyson Fury

Ευκαιρία για βρωμόξυλο στo περίπτερο της Olimp Sports Nutrition. FIBO 2017 Manuel Charr & Tyson Fury

by admin

Το είχε έτοιμο ο Manuel Charr πήγε για τσαμπουκά στην FIBO 2017 το δείχνει στην αρχή του video που θα δείτε, παρακάτω, φορώντας τα μπλουζάκια Easy Motion Skin και πήγε κατευθείαν στο περίπτερο των πρωτεϊνών από την Πολωνία της Olimp SportsNutrition.
Είναι πραγματικότητα, η επιδίωξη της προβολής είναι ιδανική ευκαιρία σε εκθέσεις αθλητικών ειδών. Δεν φτάνουν πια μόνο οι ντοπαρισμένοι πιτσιρίκοι, ή οι νεαρές γυναίκες, που ξεγυμνώνεται μπροστά σε εντυπωσιακά stand με σνακ και πρωτεϊνούχα ποτά.
Χρειάζεται και δυναμικός τσαμπουκάς, σε όλες τις κοινωνικές εκφάνσεις. Μετά την προώθηση της υποκουλτούρας, από μια μερίδα ανθρώπων, που υποβίβασε το bodybuilding στο επίπεδο ..κοίτα! είμαι τόσο μυώδης που θα σε πλακώσω στο ξύλο! Ήρθε και η σειρά των πυγμάχων να ενδυναμώσουν το αρχέγονο στερεότυπο ..είμαι τόσο άντρας όπου είμαι έτοιμος στην FIBO για ξύλο!

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”QvNjKjMS7Vs”]

Manuel Charr:  είμαι έτοιμος να αγωνιστώ εναντίον σου!

Τα πράγματα απλά, δίπλα στα περίπτερα των πρωτεϊνών ήταν και το περίπτερο της Easy Motion Skin, εκεί βρισκόταν ο Tyson Fury  γνωστός πρωταθλητής πυγμαχίας οποίος είχε μπλεξίματα με την χρήση κοκαΐνης και ταυτόχρονα παρουσίασε  κακή ψυχική υγεία (κατάθλιψη)
Τι το θες, ο Manuel Charr μαζί με ένα team από δικούς του ανθρώπους πλησίασε τον Tyson Fury και αυτό ήταν αρκετό να τους φέρει στα λόγια όπου ο Manuel Charr προκάλεσε τον Tyson Fury  σε αγώνα, ενώ γνωρίζει ότι έχει εγκαταλείψει, αποτέλεσμα να ετοιμαστούν για  ξύλο μέσα στον χώρο της έκθεσης.

δείτε επίσης εδώ
 Βρωμόξυλο στο BODYBUILDING

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα