Αρχική » ΘΕΛΩ να κάνω Σώμα! Αλλά μειώθηκε η Σύνταξη του γέρου

ΘΕΛΩ να κάνω Σώμα! Αλλά μειώθηκε η Σύνταξη του γέρου

by admin

Το ζήτημα είναι σοβαρό. Νέοι άντρες και γυναίκες που δεν έχουν πλούσιους γονείς αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα. Το έχω διαπιστώσει σε συνομιλίες μαζί τους. Παρακάτω ένας οδηγός επιβίωσης.

Ένα εντυπωσιακό σώμα δεν κτίζεται με τα ψέματα εκτός εάν θέλεις να είσαι φιτνεσάκι. Το παραδοσιακό μοντέλο ρύζι κοτόπουλο και ντόπα είναι αναξιόπιστο. Χρειάζονται επιπλέον: μέταλλα, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, αντιοξειδωτικά, συνδυασμός αμινοξέων, Πρωτεϊνών κ.α όπως και επάρκεια ποιοτικής τροφής που θα συνδυάζει High Level διατροφικά στοιχεία.
Αυτή την περίοδο η κατάσταση στην Ελλάδα θυμίζει κινούμενη άμμο, όσο κινείσαι τόσο πιο βαθιά σε ρουφά η άμμος! Μια σύγχρονη ζούγκλα επιβίωσης.
Πρέπει κάποιος να σε τραβήξει..

Χτύπα τους πρωτεινάδες!

Σήμερα υπάρχουν νέοι και φιλόδοξοι πρωτεινάδες, προσέγγισε τους, δώσε τους να καταλάβουν ότι έχεις την διάθεση να γίνεις το τσιράκι τους. Ήδη πολλοί το κάνουν προωθώντας τα συμφέροντα του μαγαζιού στους ανυποψίαστους πελάτες. Πληρωμή, πέρνα πολύ νωρίς ή αργά από το μαγαζί.

Γίνε γλύφτης στα forum bodybuilding –fitness

Συνεργάσου με ένα τύπο που έχει συμφέροντα και ανέβαζε εγκωμιαστικά σχόλια για αυτόν, γίνε συμμετοχικός σε εκδηλώσεις του forum, δήλωσε παρών και υποστήριξε έμμεσα το αφεντικό σου στα μάτια των άλλων. Πληρωμή κάτω από το τραπέζι.

Παίξτο Personal Trainer

Είναι και της μόδας, ούτος η άλλως οι περισσότεροι είναι ψυχολόγοι των  πελατών, συνομιλούν μαζί τους και τους επηρεάζουν σε καταλυτικό βαθμό ως άμεσα υποκείμενα ελέγχου. Εδώ μπορείς να τους «πουλάς» νοοτροπία μαζί με ειδικές ουσίες και συμπληρώματα που σου έχουν διοχετευτεί από κάποιον πρωτεινά ή ντίλερ. Πληρωμή μετά την κερδοφορία από τον πελάτη.

Δήλωσε γνώστης

Είναι κλασική συνταγή, διάβασε κάποια άρθρα από το διαδίκτυο η από περιοδικά. Κάνε τον άλλον να αισθανθεί ότι ζει σε καλύβα ψηλά στο βουνό. Όμως μην τον προσβάλεις! Δήλωσε γνώστης διατροφής, δήλωσε γνώστης προπονητικής, πασπάλισε με κάποιες ορολογίες το γυμναστικό σου IMAGE. Στα δεκάδες χτυπήματα πελατών θα βρεις κάποιους να σε πιστέψουν και να σε πληρώσουν. Πληρωμή άμεση, από τον πελάτη θύμα.

Κάνε φιγούρα

Εάν δεν έχεις βύσμα να βγεις στην τηλεόραση κάνε φιγούρα άμεσα στο κοινό, εδώ απαραίτητη προϋπόθεση να διαθέτεις ένα σώμα με αξιόπιστα δικέφαλα (ποντίκια) και κοιλιακούς. Εάν είσαι γυναίκα σφιχτό ποπό και λίγο μπρατσάκι. Χώροι προβολής της εικόνα σου;.. Γυμναστήρια, η σχολή που σπουδάζεις, ιδιωτική ή πανεπιστήμιο, όπως και οι χώροι διασκέδασης. Στόχευση, όλοι αυτοί που θα εκτιμήσουν την εικόνα σου. Φυσικά δεν γνωρίζουν ότι θέλεις να αυξηθείς περισσότερο μυϊκά και χρειάζεσαι χρήματα. Πληρωμή άμεση από τον πελάτη θύμα.

Ενοικίασε το σώμα σου!

Ακούγεται πρόστυχο αλλά είναι αληθινό. Το κάνουν από παλιά στην μυϊκή κοινότητα. Υπάρχουν αρκετοί κωλόγεροι, πουρόγριες, απελπισμένες σύζυγοι και μυϊκοί λιχούδηδες που θέλουν γούστα με ένα μυϊκό σώμα. Πληρώνεται πολύ ακριβότερα και ζητείται από κοινωνικές ομάδες που θέλουν το διαφορετικό. Πληρωμή άμεση από τον πελάτη χωρίς ενδοιασμούς.

Μετά από όλα αυτά το ζητούμενο είναι η δική σου ηθική η δική σου άποψη για το σώμα σου και τον κόσμο. Ζήτημα είναι και ο νόμος, που εάν το αντιληφτεί θα πρέπει να του δώσεις εξηγήσεις για αυτές τις παρεκκλίσεις.

Το σύστημα τα έκανε σκατά, έβαλε τον κόσμο να γίνει πουτάνα του εαυτού του, δυστυχώς αυτό το survivor είναι πολύ πιο αληθινό από τα παιχνίδια της τηλεόρασης.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΛΚΙΑΣ

  • Υπεύθυνος πωλήσεων –Promoter CHAMPION NUTRITION HELLAS από το1995 στο τομέα των Συμπληρωμάτων διατροφής, καθοριστική η συνεργασία μου με την CHAMPION NUTRITION και η γνωριμία με τον MIke Zumpano έναν από τους Ιδρυτές της διατροφής στις ΗΠΑ και αρχικά partner του Dan Duchaine για όσους γνωρίζουν την Dark Side . Εργάστηκα προωθώντας τις εταιρείες MLO, CHAMPION NUTRITION,ULTIMATE NUTRITION,UNIVERSAL NUTRITION, BEST BODY NUTRITION,SWANSON HEALTH PRODUCTS,IRONMAXX.
  • EDITOR www.bodyandstyle.net
  • ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗΣ ΕΟΣΔ -IFBB Γ.Γ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
  • ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ -POLITICAL SCIENCE

 

 

 

 

 

 

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα