Αρχική » Εραστές με εμπειρία και σεξουαλικό σώμα!

Εραστές με εμπειρία και σεξουαλικό σώμα!

by admin

Μεσήλικες άνδρες άνδρες παίρνουν στεροειδή για να δείχνουν νεότεροι. Ναι! οι μεγαλύτεροι άνδρες θέλουν να είναι ζόρικοι μυϊκά και ενεργά σεξουαλικοί. Για αυτό και κάνουν τα πάντα, για να είναι μέσα στην επικαιρότητα. Εραστές με εμπειρία και σεξουαλικό σώμα!

Όλο και περισσότεροι μεσήλικες άνδρες στρέφονται προς τα αναβολικά στεροειδή για να ελκύουν το βλέμμα να αισθάνονται πιο νέοι και να ενισχύουν τη σεξουαλική τους απόδοση, λένε οι ειδικοί. Η Κλινική ανεπάρκεια της τεστοστερόνης,  ορίζεται ως χαμηλότερη από 220 έως 350 νανογραμμάρια της τεστοστερόνης ανά δεκατόλιτρο ορό του αίματος.

Δεν είναι πια μόνο υπόθεση των μπόντι μπίλντερς, τα στεροειδή αναβολικά, διαβεβαιώνει ο Guardian, κάνουν θραύση στους 40αρηδες και 50αρηδες που δεν θέλουν να φουσκώσουν τους μυς τους, αλλά να δείχνουν πιο νέοι, να διατηρήσουν ένα φυσιολογικό βάρος, αλλά και να βελτιώσουν τις ερωτικές τους επιδόσεις.

Περισσότεροι μεσήλικες άνδρες παίρνουν στεροειδή για να δείχνουν νεότεροι

Στη Βρετανία, ειδικά, αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των ανθρώπων που καταφεύγουν σε αυτό το είδος της «υποκαθιστούσας θεραπείας» για να ισοφαρίσουν τη μείωση της τεστοστερόνης που έρχεται φυσιολογικά με την ηλικία.[quote]Αναφέρει ενας 53χρονος Ήμουν ανήσυχος όταν τα άρχισα. Δεν είμαι ένας bodybuilder και ποτέ δεν ήθελα να είμαι. Πήρα το φάρμακο στο γυμναστήριο μου. Ήθελα να φαίνομαι υγιής και να έχω ένα ωραίο σώμα[/quote]

Οι σχολιαστές λένε ότι η αυξανόμενη δημοτικότητα αυτών των φαρμάκων θα μπορούσε να είναι το αποτέλεσμα των κοινωνικών αλλαγών, με τους ανθρώπους που ζουν περισσότερο και περιμένουν περισσότερα από τη ζωή. “Με τη γήρανση του πληθυσμού, υπάρχουν σήμερα περισσότερα βασικά σημεία στη ζωή των ανθρώπων, όπου ανησυχούν για την εμφάνιση”, δήλωσε ο Jim McVeigh , ειδικός στη χρήση στεροειδών στο Liverpool John Moores University.

Κάποιοι από αυτούς που τα παίρνουν και μίλησαν στη βρετανική εφημερίδα, λένε ότι με τη λήψη των στεροειδών αισθάνονται καλύτερα!

Αναφέρει ενας 53χρονος που πηγαίνει στο γυμναστήριο τρεις ή τέσσερις φορές την εβδομάδα. Πίνει κάποια Σαββατοκύριακα και οδηγεί, έχει μια ενεργή κοινωνική ζωή.Ήμουν ανήσυχος όταν τα άρχισα. Δεν είμαι ένας bodybuilder και ποτέ δεν ήθελα να είμαι. Πήρα το φάρμακο στο γυμναστήριο μου. Ήθελα να φαίνομαι υγιής και να έχω ένα ωραίο σώμα..” 

Στο ρεπορτάζ επισημαίνονται ωστόσο οι παρενέργειες από την χρόνια χρήση. Η πιο σοβαρή από αυτές είναι η αύξηση του κινδύνου για την εκδήλωση καρδιαγγειακών ασθενειών. Πράγμα που δεν φαίνεται να σκέφτονται πολύ ούτε οι γιατροί, που ιδιαίτερα στις Ηνωμένες Πολιτείες, δίνουν χωρίς δεύτερη σκέψη τεστοστερόνη στους μεσήλικες. Ο σκοπός, σημειώνουν οι New York Times, είναι πάντα οι καλύτερες επιδόσεις.Η τεστοστερόνη φαίνεται να μειώνεται φυσικά με τη γήρανση, αλλά και το εσωτερικό λίπος στην κοιλιά, που πιέζει την ορμόνη περαιτέρω, ιδιαίτερα σε παχύσαρκα άτομα. Η Κλινική ανεπάρκεια της τεστοστερόνης, η οποία  ποικιλοτρόπως ορίζεται ως χαμηλότερη από 220 έως 350 νανογραμμάρια της τεστοστερόνης ανά δεκατόλιτρο ορό του αίματος, μπορεί να προκαλέσει στους άνδρες να χάσουν την σεξουαλική ορμή και τη γονιμότητα, την πυκνότητα των οστών τους που  συχνά μειώνεται, και μπορεί να αισθάνονται κουρασμένοι και να βιώνουν εξάψεις και εφιδρώσεις.[quote]Στόχος των φαρμακευτικών εταιρειών είναι να πείσουν τους άνδρες πως είναι κοινές οι επιπτώσεις της γήρανσης, όπως η επιβράδυνση της ζωτικής λειτουργίας και η μειωμένη σεξουαλική ανταπόκριση[/quote]

Το πρόβλημα είναι ότι η συνταγή τεστοστερόνης δεν είναι μόνο για να αυξήσει το επίπεδο της τεστοστερόνης : μπορεί επίσης να αυξήσει τον κίνδυνο καρδιακής προσβολής. Μπορεί να προσθέσει τεράστιο αριθμό  ερυθρών αιμοσφαιρίων στο αίμα σας και να συρρικνωθούν οι όρχεις σας. Σε ορισμένους άνδρες, αυξάνει την επιθετικότητα και ευερεθιστότητα. Εκτός από τις καρδιακές κινδύνους, η συνταγή τεστοστερόνης μπορεί να σημαίνει μια μόνιμη διακοπή της, έστω και μείωση στην παραγωγή τεστοστερόνης των ανδρών. Πάρα πολλοί γιατροί τώρα γράφουν συνταγές τεστοστερόνης, χωρίς καν τη μέτρηση των επιπέδων των ορμονών του ασθενούς! Ο αριθμός των συνταγών τεστοστερόνης  που έχουν δοθεί σε Αμερικανούς άνδρες έχει τριπλασιαστεί από το 2001. Χρησιμοποιείται κλινικά από το 1937 και έχει εγκριθεί από το FDA από το 1953, η τεστοστερόνη σήμερα χορηγείται σε τουλάχιστον πέντε μορφές, συμπεριλαμβανομένων των patches, τζελ και ενέσεις.[quote]Οι πωλήσεις όλων των φαρμάκων για τόνωση της τεστοστερόνης εκτιμάται ότι ήταν $ 2 δισεκατομμύρια το 2012, και αναμένεται να χτυπήσουν τα $ 5 δισεκατομμύρια μέχρι το 2017[/quote]

Σε όλα αυτά έχουν παίξει τον ρόλο τους και οι φαρμακοβιομηχανίες: μετατρέπουν μια φυσιολογική μείωση των ορμονών σε «ασθένεια» κι έπειτα σου προσφέρουν το φάρμακο στο πιάτο. Κι άμα σκάσει η καρδιά σου; Ε, έχουν κι άλλα φάρμακα να σου δώσουν. 

Στόχος των φαρμακευτικών εταιρειών είναι να πείσουν τους άνδρες πως είναι κοινές οι επιπτώσεις της γήρανσης, όπως η επιβράδυνση της ζωτικής λειτουργίας  και η μειωμένη σεξουαλική ανταπόκριση, ότι  αποτελούν στην πραγματικότητα μια νέα ασθένεια, και ότι χρειάζονται μια συνταγή για να  “θεραπευτεί” το πρόβλημα.

Τρία εκατομμύρια συνταγές γράφτηκαν το 2012 με ηγετική θέση στην αγορά το AndroGel. Οι πωλήσεις όλων των φαρμάκων για τόνωση της τεστοστερόνης  εκτιμάται ότι ήταν $ 2 δισεκατομμύρια το 2012, και αναμένεται να χτυπήσουν τα  $ 5 δισεκατομμύρια μέχρι το 2017.

δείτε επίσης εδώ

 ΘΕΛΩ να κάνω Σώμα! Αλλά μειώθηκε η Σύνταξη του γέρου

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα