Αρχική » Οι δυο πλευρές της FIBO στο bodybuiding & fitness – REPORT

Οι δυο πλευρές της FIBO στο bodybuiding & fitness – REPORT

by admin

Στις 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ  2017 ξεκινά η μεγαλύτερη έκθεση στην Βιομηχανία του fitness στην Ευρώπη. Οι Γερμανοί αυτή την περίοδο είναι ευτυχισμένοι, διότι η οικονομία τους οδεύει σε καλό δρόμο και η έκθεση εδώ και λίγα χρόνια πηγαίνει ακόμη καλύτερα. Η FIBO είναι σημείο αναφοράς για την βιομηχανία του  fitness και ταυτόχρονα τόπος συνάντησης για χιλιάδες εμπόρους και επισκέπτες.

Γυναίκες αγαπήστε με φιλήστε τους κοιλιακούς μου!  Fibo vid is up!!! Her

1404318283992

 Η πρώτη πλευρά του νομίσματος

Εταιρείες με νέες τεχνολογίες συστημάτων εκγύμνασης, νέα διατροφικά προϊόντα και αξεσουάρ προπόνησης. Όλα βρίσκονται εδώ,  μαζί με τις τάσεις που θα επικρατήσουν την επόμενη περίοδο στην αθλητική βιομηχανία και στο exercise life style. H FIBO και οι γερμανοί διδάχτηκαν από τους αμερικανούς που τα προηγούμενα χρόνια στη πόλη του Έσσεν συμμετείχαν με τα περίπτερα τους στην έκθεση. Αργότερα η έκθεση μεταφέρθηκε στο εκθεσιακό κέντρο της Γερμανίας στην Κολωνία.  Τα τελευταία χρόνια εταιρίες από χώρες του πρώην υπαρκτού σοσιαλισμού Σλοβακία, Πολωνία Τσεχία, Ουγγαρία κ.α διεκδικούν μερίδιο στην αγορά με δυναμικά περίπτερα,  όπου ταυτόχρονα και η παρουσία των κινέζων είναι σημείο αναφοράς.

Micaela-Schaefer Fibo-Power δεν είναι sex show είναι έκθεση fitness!

Micaela-Schaefer-Thong-Fibo-Power-2015-Kanoni-1

Χαμόγελα

Όλοι χαμογελούν και είναι ευτυχισμένοι, άντρες, γυναίκες, μυώδεις ή κουστουμαρισμένοι διαπνέονται από έναν αέρα αισιόδοξης διαχυτικότητας . Αυτό το επικοινωνιακό marketing ζεσταίνει την ατμόσφαιρα, μαζί με τα δείγματα από πρωτεΐνες και τα λιλιπούτια σουβενίρ των εταιρειών. Ταυτόχρονα οι παράλληλες εκδηλώσεις στα περίπτερα και τα διαμορφωμένα stage συμβάλουν στην αναθέρμανση της μαρκετίστικης κουλτούρας, αλλά ταυτόχρονα δημιουργούν και ένα περιβάλλον συμμετοχικότητας, όπου το κοινό δοκιμάζει νέες,  αλλά  και γνώστες μεθόδους εκγύμνασης. Νέα μηχανήματα, νέες πρωτότυπες ασκησιακές τάσεις δημιουργούν εντυπώσεις. Σε άλλα περίπτερα fitness σώματα ή πιο ογκώδεις ανθρώπινες κατασκευές προσελκύουν τα γούστα του ποικιλόμορφου κοινού. Από τα ηχεία ανακοινώνονται νέες ευχάριστες αποδράσεις, νέα Μυϊκά ή γυμναστικά show.

kathrin-hollmann-thomas-scheu-peak-fibo-2015

Η δεύτερη η  πλευρά του νομίσματος

Όλα αυτά τα χρόνια μέσα από την δουλειά  γνώρισα πολλούς ανθρώπους ικανούς αλλά και κάπως mucky, τόσο mucky που πάντα κυκλοφορούσαν με φθηνή κολόνια. Ακόμη και σήμερα στην Κολωνία.
Παράλληλα έξυπνους και ευχάριστους τύπους, παρότι κατουρούσαν ντόπα, ήταν η υποκουλτούρα τους και ήταν αποδεκτό, όπως η κάθε κουλτούρα. Μέσα σε αυτούς συμπεριλαμβάνονταν και τα σκληρά μαντρόσκυλα, όπως και οι χαριτωμένες θηλυκές υπάρξεις. Σήμερα πολλές εταιρείες φρόντισαν να εξαπλώσουν αυτό τον fitness μύθο που είναι αρκετά ελκυστικός για τους Teenegers.

fibo_2015-048

Το ξεβράκωμα ήταν πάντα αγαπητό στην FIbo

fibo-internationale-leitmesse-fuer-fitness-wellness-gesundheit-2011-grugahalle

Για παράδειγμα το ξεβράκωμα σε όλες του τις εκφάνσεις προσελκύει τα βλέμματα εάν έχει και μια δόση τσόντας. Εάν μέσα σε αυτό αναμίξουμε αντρικούς μύες, γλουτούς και στήθη γυναικών έχουμε μια ονείρωξη που φτάνει στα όρια της Barbarella.
Αυτό το κατανόησαν οι πρώην ανατολικοί και κάποιοι δυτικοί όπου τόνισαν το ημιάγριο ποζάρισμα των αντρών με την γλώσσα έξω. Ταυτόχρονα έδωσαν και ένα χαριτωμένο στίγμα με νέες γυναίκες που καλωσορίζουν αισθησιακά τους επισκέπτες.
Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και το “συμβουλευτικό” εμπόριο και οι επαφές του style “ποια αναβολική θεραπεία κάνεις μιστερά μου;”  “αυτό είναι το e mail μου!” ή σε άλλη περίπτωση ποιο εμπορική …“ Που θα βρω καλό πράγμα;” Απάντηση  “θα στο στείλω με τις πρωτεΐνες μου!”

Collin-Joseph-fibo-2016

Φυσικά δεν λείπουν και οι ευχάριστες εμπειρίες με τους κάθε λογής προπονητές , personal trainers, ειδικούς και ανειδίκευτους μυϊκούς ζογκλέρ,  που επιδιώκουν να αρπάξουν το κάθε ευρωπαϊκό πορτοφόλι ρίχνοντας λίγη χρυσόσκονη φιγούρας στα μάτια των επισκεπτών.
Ταυτόχρονα οι κινέζοι πουλούν αντίγραφα οργάνων γυμναστικής σε καλές τιμές δίνοντας μια ώθηση στην μαϊμού νοοτροπία του “δώσε και μένα μπάρμπα!”

Θα έλεγα ότι είναι μια ευκαιρία, να γνωρίσεις και τις δυο όψεις του νομίσματος, ρίξτε και όπου κάτσει,  εμπειρία είναι..

δείτε επίσης εδώ τα αφιερώματα

 Μυϊκά Ντοπαρισμένα Πιτσιρίκια Το έκαναν Μυϊκό Saloon!

FIBO Το πανηγύρι Μυών στην Γερμανία

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα