Αρχική » Γιατί τον Rich Piana και όχι το δικό σου Mπιλντέρι ;

Γιατί τον Rich Piana και όχι το δικό σου Mπιλντέρι ;

by admin

Υπάρχουν ακατανόητοι λόγοι και ρεαλιστικά ερωτήματα, που θυμίζουν έντονα την ταινία Goodfellas. Σε τι διαφέρει ο Rich Piana από τον Christo Panagako. Γιατί αυτή η διάκριση; Το ίδιο συμβαίνει με πολλά κτισμένα παιδιά που διατηρούν το πνεύμα της υποκουλτούρας. Ο Piana έχει δηλώσει και έχει κάνει πολλά, έχει εμπλακεί και με πρόσφατο βρωμόξυλο (εδώ) αλλά δημιούργησε και τάση που πολλοί την ακολουθούν,  θαυμάζοντας τον, μόνο που εκτός από αυτόν υπάρχουν άλλοι που έμπλεξαν και με τον νόμο, αλλά δεν είναι τόσο γνωστοί. Είναι οι κρυφοί αντιήρωες.

17457291_402088376818974_9073122226471931152_n

Ο Chris (Χρήστος) είναι κατά κάποιο τρόπο ένας Piana με ρεαλιστικό τρόπο που κάποια στιγμή έμπλεξε με τον νόμο. Δεν του χάρισαν όμως την υποκουλτούρα αλλά τον πήγαν στα δικαστήρια, αντίθετα με τον Piana που του έδωσαν το δικαίωμα της προβολής.
Παιδιά και αποπαίδια; Ίσως, μια κατάσταση που επηρεάζει συνολικά τα Good Boys που δεν έχουν τις πλάτες του Piana, την φήμη του και την δύναμη επηρεασμού που τρυπώνει στα μυαλά των εφήβων και δημιουργεί οραματισμό μυϊκής επιτυχίας.

Ο Chris είχε την εμπειρία να γνωρίσει τις ομάδες ασφαλείας Taskforce Maxima,  όταν του την έπεσαν  αντιμετωπίζοντας αργότερα στο δικαστήριο οκτώ κατηγορίες για drugs και κατοχή όπλου.(τρεις τύποι αναβολικών στεροειδών, 101 δισκία Viagra, και $ 16.650 σε μετρητά)  Ήταν επίσης ύποπτος για παράνομες δοσοληψίες στο διαδίκτυο και διανομή. “involved in a criminal network” and in “drug distribution network”
Ο Rich Piana είναι πιο ασφαλής και φιγουράτος, τώρα πουλά και πρωτεΐνες μια ακόμη σημαντική διαφορά.

Ένα από τα στεροειδή που παραδέχθηκε ότι χρησιμοποίησε τότε ο Panagakoς ήταν ένα φάρμακο για βοοειδή η Trenbolone, η οποία χρησιμοποιείται για να ενισχύσει τους μυς και την όρεξη. Trenbolone, which is used to boost muscles and appetite.

Αντίθετα ο Piana μπορεί να διατυμπανίζει πως έχει βάλει στόχους να παχαίνει μυϊκά χωρίς επιπτώσεις και να τον θαυμάζουν οι οπαδοί.

Οι αυστραλοί τελικά δε μπόρεσαν να κρατήσουν για πολύ τον Panagako  (18 μήνες φυλακή)διότι είχε υπηρετήσει επτά μήνες προφυλακισμένος στις φυλακές Capricornia στο Ρόκχαμπτον. Επίσης οι πιο σοβαρές κατηγορίες αποσύρθηκαν μετά από το Ανώτατο Δικαστήριο όπου ο δικαστής Martin Daubney  έκρινε το Δεκέμβριο ότι η αστυνομία είχε παράνομα ψάξει το αυτοκίνητό του

1412710_530741600348925_1476841009_o

Οι Μυϊκοί Ρούκι, και κάποιοι χημικά χτυπημένοι που δεν το γνωρίζει η οικογένεια τους, θαυμάζουν τον Piana, αλλά πολύ λιγότερο τα αληθινά παιδιά της πιάτσας που πολλές φορές είναι δίπλα τους, τι συμβαίνει; o Piana έχει καταφέρει να δείχνει πιο άντρας; Πράγματι είναι ένα εντυπωσιακό Ντούκι, που στηρίζεται όμως στην συνεχή αυτοπροβολή του YouTube.

H Piatsa όμως, άλλα υποστηρίζει και άλλα γνωρίζει

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα