Αρχική » Albuterol & πρεδνιζόνη παίρνει ο Dallas McCarver

Albuterol & πρεδνιζόνη παίρνει ο Dallas McCarver

by admin

Ο Dallas McCarver προσπαθεί να επανέρθει. Ταυτόχρονα προσπαθεί να έχει την καλύτερη επαφή με τους οπαδούς. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι η άμεση λύση διότι η προσέγγιση είναι ανέξοδη και αποδοτική. Η εταιρεία Redcon1 προσπαθεί να δώσει μια εικόνα ρεαλισμού σε αυτή την βιντεοσκόπηση του 25χρονου Dallas McCarver ο όποιος δηλώνει ότι δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση του (αποδεικνύεται και στο video) όπου παρατηρούμε μια εμφανής οπισθοδρόμηση στο φορμάρισμα.

Μέσα στο video έχει και κάτι καλό στο 7:00 λεπτό ο Dallas McCarver έχει ένα ποτήρι με κάψουλες και χαπάκια συμπληρωμάτων. Κάτι που εδώ στην Ελλάδα δεν γίνεται πια διότι έχει πέσει το επίπεδο και οι περισσότεροι είναι..ρύζι, κοτόπουλο και αναβολικά στεροειδή, για τα υπόλοιπα δεν βαριέσαι.. τι βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία και αντιοξειδωτικά!

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”ooaF7owDbiw”]

Στο 2:57 ΛΕΠΤΟ ο Dallas μας εξηγεί ότι τώρα χρησιμοποίει πρεδνιζόνη στα 20mg δυο κάψουλες την ημέρα σύνολο 40mg. Πρόκειται για μια ουσία που κατατάσσεται στα κορτικοστεροειδή φάρμακα πάνω από 20Mg την ημέρα, ο κίνδυνος των παρενεργειών από το φάρμακο αυξάνεται δραματικά. Μία τόσο υψηλή δοσολογία πρέπει να λαμβάνεται μόνο για μικρά διαστήματα και στη συνέχεια να μειώνεται.
Στο 3:27 ΛΕΠΤΟ o ο Dallas μας εξηγεί ότι τώρα χρησιμοποίει και Albuterol Sulfate μια ουσία που είναι συνδεδεμένη με την κλενβουτερόλη. Η κύρια διαφορά μεταξύ Albuterol και Clen είναι ότι το Albuterol που συνίσταται για χρήση σε ασθματικούς, έχει σημαντικά μικρότερο χρόνο ημίσειας ζωής αλλά θεωρείται πιο ουσιαστικό στην μείωση του προφίλ των λιπιδίων κυρίως σε χρηστές στεροειδών. Αυτά τα φάρμακα μπορεί να εισπνέονται με τη χρήση ενός MDI (δοσιμετρική συσκευή εισπνοών) τα κορτικοστεροειδή έχουν άμεση δράση επί του ιστού των πνευμόνων και την απορρόφηση των εισπνεόμενων κορτικοστεροειδών στη ροή του αίματος είναι ελάχιστη.

Όλα αυτά και κάποια άλλα που δεν δείχνουν,  είναι για το καλό του Dallas McCarver για να γίνει καλά από τα άλλα…συγνώμη από την αρρώστια, με το φιάσκο της Αυστραλίας και τα αφεντικά της Redcon1 επιτρέπουν την εξήγηση στους fans.

δείτε επίσης εδώ

Κολεγιόπαιδα & χωριάτες θέλουν τον McCarver!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα