Αρχική » Το Κινέζικο θαύμα μια προσφορά στην Μυϊκή Κοινότητα

Το Κινέζικο θαύμα μια προσφορά στην Μυϊκή Κοινότητα

by admin

Δεν είναι μόνο το Κουνγκ φου ή τα λαχανικά με κοτόπουλο, μαγειρεμένα σε γλυκόξινη σάλτσα. Εδώ και λίγα χρόνια η μεθοδική παράγωγη χημικών σκονών είναι μια εξαγωγική δραστηριότητα με φανατικούς αποδέκτες.

Τις προηγούμενες δεκαετίες η χρήση του LSD και μιας σειράς παραισθησιογόνων ήταν το αναγκαίο βοήθημα για την ενίσχυση της χίπικης κουλτούρας και ταυτόχρονα το διαβατήριο για το ταξίδι στο φανταστικό κόσμο.
Σήμερα οι κινέζοι βοηθούν τους gym junkies,  να έχουν το δικό τους “πράμα”, γρήγορα και σε ιδανικές ποσότητες, αρκεί να πληρώσουν τους δημιουργούς των αναβολικών στεροειδών.

Η μυϊκή επανάσταση

Η επανάσταση στον δυτικό κόσμο ήρθε από την κίνα, κατακλύζοντας με φάρμακο τα σώματα των fitness μοντέλων. Η βοήθεια που έδωσαν στην άμεση ψευδαίσθηση στο γρήγορο και το φιγουράτο, ήταν ένα καταλυτικό φαινόμενο που ώθησε την τοπική βιομηχανία στην χημική παντομίμα.

pl6208033-natural_white_powder_testosterone_propionate_trenbolone_steroids_for_body_building

εδώ σε βαζάκια οι σκόνες με Natural White Powder Testosterone Propionate και Trenbolone

Οι Ευρωπαίοι και οι Αμερικανοί τρέχουν και δεν φτάνουν διότι οι Κινέζοι κατανόησαν  την εσωτερική ανάγκη που αναπτύχθηκε στην παγκόσμια μυϊκή κοινότητα. Το 2015 οι κουτόφραγκοι κατάσχεσαν 636 κιλά ακατέργαστη σκόνη στεροειδών, σκόνη κινεζικής προέλευσης. Ήταν μόνο ένα μικρό δείγμα αγνής παρθένας χημικής σκόνης που θα δημιουργούσε αναρίθμητα σκευάσματα στεροειδών αναβολικών που θα χρησιμοποιούσαν και στην Ευρώπη, όπου σε πρώτη φάση η europol μπουκάρισε σε 16 μυστικά χημικά εργαστήρια που τροφοδοτούσαν την κουλτούρα.

Αποδέκτες gym junkies, personal trainers, δυναμικοί τύποι, προπονητές, μοντέλα , bodybuilders, κ.α μια υποκουλτούρα που ανατροφοδοτείται διότι η ιδία η κοινότητα την έχει αναγάγει σε κάτι περισσότερο από αναγκαιότητα ..σε ιδεολογία. Ο Chuck Rosenberg Εκπρόσωπος της DEA δήλωνε “Πάρα πολλοί Αμερικανοί, συμπεριλαμβανομένων των νέων που εξακολουθούν να αναπτύσσονται σωματικά, καταστρέφουν τη ζωή τους και καταστρέφουν τα σώματά τους από την κατάχρηση στεροειδών”

Trenbolone Enanthate Powder για τους αποφασισμένους άντρες και με ISO μάγκα!

tren

Ποιος τον ακούει οι Κινέζοι έχουν τα σύγχρονα εργοστάσια τους και διαφημίζουν την χημική πραμάτεια τους σε όλο τον κόσμο διότι οι  άνθρωποι ζητούν την ντοπαριστική εξαγωγική ύλη στο πιάτο τους.

pl10426926-legal_oral_raw_steroid_powder_testosterone_enanthate_weight_loss_steroid

 

 Testosterone Enanthate μια γνωστή αγαπημένη ουσία 

Δεν μπορείς να πεις πολλά οι άνθρωποι έχουν αποφασίσει για δυο πράγματα:

  • Να τα χρησιμοποιήσουν
  • Να λένε ότι δεν τα χρησιμοποιούν!

Εδώ συνοψίζεται όλο το γοητευτικό παραμύθι, αυτό που σε κάποιους θα φέρει πλούτο, γυναίκες και όνειρα.

Testosterone Propionate

pl6208037-natural_white_powder_testosterone_propionate_trenbolone_steroids_for_body_building

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα