Αρχική » Κολεγιόπαιδα & χωριάτες θέλουν τον McCarver! Όμως;

Κολεγιόπαιδα & χωριάτες θέλουν τον McCarver! Όμως;

by admin

Το νέο τεύχος του Muscular Development, είναι αφιερωμένο στον “Χωριάτη” στο Λευκό Τσαμπουκαλή Dallas McCarver. Δεν είναι τυχαίο ότι το Αμερικανικό περιοδικό επιλέγει αυτόν που όπως αναφέρει έχει τη νεολαία στο πλευρό του. “he has youth on his side”.

Είναι μια πρόδηλη διαπίστωση,  ο τεξανός επαρχιώτης προσελκύει το κοινό, διότι στα μάτια κυρίως των λεύκων ξυπνά τα ανδροπρεπή στερεότυπα του άντρα που στο παρελθόν πάλευε με τα γελάδια αλλά τώρα σηκώνει σίδερα!

Ο bodybyulder που έχει οπαδούς κολεγιόπαιδα και χωριάτες

aprilmddallas-300

Το Muscular Development( MD) είναι σοβαρό περιοδικό αλλά στην έκδοση του Απριλίου κάνει τα δικά του κόλπα. Συγκεκριμένα αναφέρει: “Μήπως o Ντάλας McCarver, ο οποίος πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής του κάνοντας δουλειές σε ένα αγρόκτημα στο Tennessee, χρειάζεται για φέρει στο σπίτι μεγαλύτερους τίτλους στο bodybuilding ; Ο Dallas συνεργάζεται τώρα με το Chad Nicholls, τον ίδιο προπονητή που καθοδήγησε τον  Ronnie Coleman σε οκτώ συνεχόμενες νίκες στο Ολυμπία. “Dallas McCarver: 300-Pound Ripped Beast Unleashed!” Τώρα έχουμε εδώ το Dallas με τα 300-Pound που  ασχολείται με την σταδιακή μυϊκή αύξηση του για να γίνει ένα θηρίο.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”waF0XJqGBOk”]

Όπως αναφέρει το MD οι  φετινοί διαγωνισμοί στην Νέα Ζηλανδία και το Arnold Classic Αυστραλίας ήταν  “μαθησιακές εμπειρίες”  για το  Dallas. Τι θα κάνει, κινείται προς τα εμπρός; Αυτό είναι στο  χέρι του Dallas για να αποφασίσει. Θα συνεχίσει να συνεργάζεται με το  Chad  Nicholls ; Θα βοηθήσει ο Chad τον Dallas να πάει στο επόμενο επίπεδο, και είναι Dallas McCarver το επόμενο  κομμένο και σχηματισμένο κτήνος;[quote]Ω ναι!ο Dallas είναι ένα τέρας!”[/quote]

aprilmdbeauty Z

“Η Πεντάμορφη και το Τέρας είναι μόνο ένα παραμύθι … ή θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα; Η ιστορία έρχεται αυτό το μήνα μέσα από την ζωή, χαιρετίζουμε το σούπερ σταρ του bodybuilding και fitness που έχει φτάσει σε αυτή τη θρυλική θέση μέσα από τη σκληρή δουλειά, την αφοσίωση και την αποφασιστικότητα”.

“Ω ναι!ο Dallas είναι ένα τέρας!” Dallas is a beast! αναφέρει το MD, “Κοιτάξτε τι έχει ήδη επιτύχει στην ηλικία των 25! Και έχει τη νεολαία στο πλευρό του. Τώρα ο Dallas έχει να πάρει τις σωστές αποφάσεις.  Ο Dallas έχει μεγάλες δυνατότητες, η ηθική και το μέγεθος της δουλειάς του τον κάνουν να είναι ένας μεγάλος πρωταθλητής”.

Προσέξτε όμως όταν είναι να πεις κάτι το λες και με άλλο τρόπο το MD θέτει τα παραπάνω ερωτήματα αλλά ταυτόχρονα στην ιστοσελίδα του έχει αφιέρωμα στα διουρητικά, και τις συνέπειες τους όπως ότι πέφτει η πίεση και άλλα παρόμοια. Λέτε να είναι τυχαίο διότι είχα γράψει στο παρελθόν αρκεί να αντέξει ο Dallas McCarver!

Ίσως αλλάξει τακτική!

δείτε εδώ  Dallas McCarver

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα