Αρχική » Πιστεύεις ότι μετά το Πορνό θα τα καταφέρει και στο Μπόξ ο Σειρηνάκης;

Πιστεύεις ότι μετά το Πορνό θα τα καταφέρει και στο Μπόξ ο Σειρηνάκης;

by admin

Τι γυρεύει στα ρινγκ o βασιλιάς του ελληνικού πορνό; Με αυτό τον τίτλο η εφημερίδα έθνος περιγράφει την νέα εποχή που περνά η ελληνική πυγμαχία. Όπως αναφέρει η εφημερίδα η εταιρεία παραγωγής ταινιών πορνό δεν θα είναι χορηγός αλλά ο ίδιος ο Σειρηνάκης θέλει να βοηθήσει με άλλους τρόπους. Συγκεκριμένα: “Η Sirina δεν θα είναι χορηγός και όλο αυτό δεν το κάνω για να προωθήσω τη Sirina. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να προωθήσω την εταιρεία, όπως και το έχω κάνει. Δεν έχω λόγο να διαφημίσω την εταιρεία ή τον εαυτό μου. Είμαι επιχειρηματίας, δεν έχω βιοποριστικό πρόβλημα.

Ασχολούμαι χρόνια με το άθλημα. Βοηθάω χρόνια αθλητές χωρίς να το διαφημίζω. Έρχονταν σύλλογοι και μας ζητούσαν βοήθεια για να καλύψουμε έξοδα αθλητών για τις αποστολές τους στο εξωτερικό. Δεν έδωσα ποτέ λεφτά από το ταμείο της εταιρείας ώστε η χορηγία να εκπίπτει για φορολογικούς λόγους, αλλά από την τσέπη μου.

Με ξέρουν στον χώρο της πυγμαχίας και στη ζωή μου έχω πετύχει αυτό που θέλω. Δεν έχω να αποδείξω κάτι, ούτε ανέλαβα τα συγκεκριμένα καθήκοντα για να πάρω κάποια επιχορήγηση από το κράτος”

2342343232

O Δημήτρης Σειρηνάκης θέλει να φέρει κόσμο στην πυγμαχία

Ο Σειρηνάκης δηλώνει οπαδός των ρινγκ “Ασχολήθηκα με το άθλημα από πολύ μικρός. Στην ηλικία των 17 γράφτηκα στον Εθνικό. Τότε η πυγμαχία δεν υπήρχε στα γυμναστήρια. Υπήρχε μόνο σε αθλητικούς συλλόγους, στους οποίους για να μπορέσεις να εγγραφείς ήταν προϋπόθεση να έχεις συμπληρώσει την ηλικία των 17. Έμεινα για κάποια χρόνια εκεί, στη συνέχεια όμως τα παράτησα λόγω σπουδών και μετά δουλειάς.

Δεν έβγαιναν τα ωράρια. Ποτέ όμως δεν άφησα τελείως την πυγμαχία αναφέρει εξηγώντας πως ακόμη και σήμερα πάντα θα βρει χρόνο για να τεστάρει τη δύναμη και την αντοχή του μέσα στο ρινγκ. «Προπονούμαι σε τακτική βάση!”

Μετά τα Πορνό Μανατζάρισμα και στην πυγμαχία

Σήμερα τα πράγματα είναι δύσκολα τα δυναμικά αθλήματα θέλουν χορηγούς και θεατές, ο  Σειρηνάκης δηλώνει αποφασισμένος και για αυτό οι άνθρωποι της ομοσπονδίας του έδωσαν προνόμια : Εκτός από πρόεδρος της Επιτροπής Επαγγελματικής Πυγμαχίας αναλαμβάνει, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΟΠ, πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κανονισμών, πρόεδρος της Επιτροπής Δημοσίων Σχέσεων και έφορος Εθνικών Ομάδων.[quote]Ο Σειρηνάκης έχει οργανωτικό όραμα, θέλει οι πυγμάχοι να έχουν όφελος να μην είναι στο τζάμπα[/quote]

Ο ίδιος λέει: “Μου το πρότεινε η ΕΟΠ και το αποδέχθηκα με μεγάλη χαρά και χωρίς να ζητήσω ανταλλάγματα. Ήθελαν να βρουν έναν άνθρωπο αμερόληπτο, χωρίς να επιδιώκει το προσωπικό όφελος και να γνωρίζει το άθλημα. Έχω αποδείξει το ποιος είμαι και πραγματικά με τιμά η πρότασή τους.  Δεν ζήτησα και δεν θέλω κανέναν μισθό, ωστόσο εάν αυτό γίνει θέλω τα χρήματα να διατεθούν είτε για να καλυφθούν οι ανάγκες των Ελλήνων πυγμάχων ή το ποσό να δοθεί σε συλλόγους προστασίας και υποστήριξης σπαστικών παιδιών”

dfgdfg_5

Δημήτρης Σειρηνάκης νέος πρόεδρος της Επιτροπής Επαγγελματικής Πυγμαχίας

Ο Σειρηνάκης έχει οργανωτικό όραμα, θέλει οι πυγμάχοι να έχουν όφελος να μην είναι στο τζάμπα, αυτός θέλει να αλλάξει τα δεδομένα. Είναι γνωστό ότι στα δυναμικά αθλήματα οι παροχές είναι ελάχιστες. Αναφέρει: “Οι ερασιτέχνες πυγμάχοι δεν έχουν πληρωθεί ποτέ για τους αγώνες που κάνουν. Ξεκινάμε λοιπόν από τη διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδος στις 8 Απριλίου. Θα υπάρχουν χρηματικά έπαθλα για όλους τους αθλητές. Επίσης από εδώ και στο εξής θα καλύπτονται τα έξοδα για τις αποστολές στις διεθνείς διοργανώσεις. Πανευρωπαϊκές και παγκόσμιες. Θα λύσουμε τα χέρια των πυγμάχων για να κάνουν το άθλημα που αγαπούν και να μη φεύγουν από αυτό απογοητευμένοι λόγω της έλλειψης πόρων και βοήθειας. Οι αμοιβές που θα δοθούν στο Κύπελο έχουν και ουσιαστική έννοια λόγω της μεγάλης οικονομικής κρίσης αλλά και ηθική, μια και θα είναι η ανταμοιβή των κόπων των αθλητών”

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα