Αρχική » Θα σε θυμόμαστε μπρατσαρά γέρο! Δεν έγινες ραμολί

Θα σε θυμόμαστε μπρατσαρά γέρο! Δεν έγινες ραμολί

by admin

Πέρασε ένας χρόνος: Αυτός ο γέρος ήταν παράδειγμα για τους Ισπανούς, διότι ξεκίνησε μετά τα 49 να γυμνάζεται και στην ηλικία των 53 ετών μπήκε δυναμικά στην κουλτούρα του bodybuilding.
Πόσες φορές όλα αυτά τα χρόνια έχω διακρίνει “γκαζωμένους” άντρες που για κάποια χρόνια πόζαραν υπερήφανα και τώρα που κάποιοι σπούδασαν, εργάστηκαν, παντρεύτηκαν, χώρισαν, έκαναν παιδιά, έμπλεξαν με το νόμο ή έμειναν ξεχασμένα ρεμάλια, ντρέπονται να συστηθούν διότι έχουν γίνει σκιά του εαυτού τους.
Μυϊκοί καψούρηδες από το παρελθόν και σήμερα ραμολί!


[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”bOmcRBfumjk”]

Ο Manuel Valbuena

Ο  Manuel Valbuena  είχε αγωνιστεί  στο Powerlifting  και το Bodybuilding. Είχε κερδίσει πολλά πρωταθλήματα στην Ισπανία, την Ευρώπη και παγκόσμια σε αγώνες  δύναμης, αντοχής και στο bodybuilding. Πριν ξεκινήσει ο  Manuel Valbuena κάπνιζε και έπινε αρκετά, έτσι ο γιατρός του τον συνέστησε να αλλάξει ζωή και να ασχοληθεί με  τον αθλητισμό. Εκείνος αρχικά τον αγνόησε αλλά στην συνέχεια πήγε σε ένα γυμναστήριο, όπου ασχολήθηκε  με τα βάρη.

Πέρυσι ο Manuel Valbuena  έφυγε από την ζωή σε ηλικία 72 ετών μετά από ένα τραγικό δυστύχημα στους δρόμους της Βαλένθια όταν το αυτοκίνητό του συγκρούστηκε μετωπικά με ένα άλλο αυτοκίνητο. Αυτό είχε  ανακοινωθεί από την ισπανική Ομοσπονδία Σωματικής Διάπλασης και Fitness  τον χώρο που αγάπησε.

Στο 5:14 λεπτό ο γέρος Manuel Valbuena  βραβεύεται

[youtube width=”400″ height=”250 ” video_id=”SCwX5Lg12z0″]


manuel-valbuena

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα