Αρχική » Πρωτεϊνική πανδαισία θεά τύχη σε ευχαριστώ!

Πρωτεϊνική πανδαισία θεά τύχη σε ευχαριστώ!

by admin

Λαμβάνω  την αφορμή από μια φωτογραφία που μου έστειλε ένας φίλος. Επιτέλους έγινε το πρώτο βήμα …πρωτεΐνη και στα Lidl ! Μετά τις γαλατούχες σκόνες με κακάο μετά τις μαϊμού universal, ultimate, champion, optimum, κ.α που κάποιοι απατεώνες τις  κατασκεύαζαν για να χτυπήσουν τις γνήσιες εταιρείες και στην Ελλάδα, μετά από τους νέους αυτόκλητους τρέχα γύρευε παραγωγούς πρωτεϊνών τώρα ήρθαν και τα καταστήματα  Lidl για να δώσουν νέα ώθηση.

Ποιος δεν έχει δει αγριεμένες αντρικές φάτσες στο Facebook που ποζάρουν μυϊκά λες και θέλουν να σου πάρουν το χωράφι , ή αισθησιακές πόζες από μυϊκές κυρίες που σου δίνουν την εντύπωση ότι είναι στο Μουλέν Ρουζ, η στο Λίντο. Όλοι αυτοί πωλούν πρωτεΐνες, για αυτό και τα Lidl έκαναν σωστά την δουλειά τους, δεν το άφησαν έτσι, μπήκαν δυναμικά στην αποκαθήλωση των ινδαλμάτων.

prot

Όλοι μπορούν να πάρουν το τιμόνι στο καράβι, αλλά η πλειονότητα θα το ρίξει μαζί με τον κόσμο στα βράχια ή θα το φουντάρει! Στην σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα είσαι ότι δηλώσεις, προπονητής, πωλητής, ειδικός στα αναβολικά, γιατρός, ακόμη και τοπικός θεός! το σίγουρο είναι ότι θα βρεις πελάτες.

Δεν είναι κακό, σε λίγο η πρωτεΐνη θα είναι μια μπαρούφα, διότι τα αναβολικά στεροειδή έχουν διαποτίσει τόσο πολύ τον εγκέφαλο των αντρών και των γυναικών που το επόμενο βήμα θα είναι και η τιμολογιακή αποκαθήλωση και των steroids, κοινώς δημιουργικό ξεβράκωμα τιμών στο διαδίκτυο!

Χαρές και πανηγύρια λοιπόν, με ευτυχισμένες φωτογραφίες μυϊκής καταξίωσης στο διαδίκτυο!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα