Αρχική » Ξανθιά μαϊμού!

Ξανθιά μαϊμού!

by admin

Θυμάσαι την..έχει αλλάξει πολύ! Ο Νίκος μόλις μου περιγράφει τη περίπτωση μιας γνωστής που έγινε διαφορετική.

Τώρα παίρνει Anavar (οξανδρολόνη) και κάνει συνδυασμούς για το καλοκαίρι!

Η Περιγραφή παρακάτω δημιουργεί σκέψεις και συνειρμούς, είναι ακόμη μια ιστορία που τείνει να γίνει ρουτίνα.
-Δηλαδή πως έγινε;
Νίκος: πιο καλή..πηρέ και αυξητική (αναπτυξιακή ορμόνη –ορμόνη νεότητας)

(Προς αποφυγή παρερμηνειών το μαϊμού συσχετίζεται με την αντιγραφή της θεραπείας!)

 

Παρακάτω πως αυτό που κάνει η Ξανθιά το κάνουν και οι γιατροί!

Η Ξανθιά γυναίκα θέλει να είναι ωραία, sexy και μυϊκή, γι αυτό τα δίνει όλα στο τερέν. Ωραία μαλλιά, νύχια, αποτρίχωση και..φάρμακα! Αντίθετα στην άλλη πλευρά η Ιατρική χρησιμοποιεί μόνο τα φάρμακα, χωρίς το κραγιόν και τα νύχια. Αυτό το κάνει για να θεραπεύει ανθρώπους με σύνδρομο Turner. Η ξανθιά γυναίκα όμως δεν φοβάται δοσολογίες και φαρμακευτικά σχήματα, ανταγωνιζόμενη τις φοβίες της επιστήμης, όπως παρατίθενται παρακάτω , ίσως αυτή γνωρίζει περισσότερα.

Σχεδιασμός θεραπείας για τους ασθενείς

Ο συνδυασμός GH με αναβολικά στεροειδή έχει καλύτερα αποτελέσματα στο τελικό ανάστημα; Δεν έχει μέχρι σήμερα αποδειχθεί βελτίωση του τελικού αναστήματος με τη χρήση αναβολικών στεροειδών, παρότι υπάρχουν ενδείξεις ότι η συνδυασμένη θεραπεία έχει καλύτερα αποτελέσματα. Πάντως, η θεραπεία με οξανδρολόνη δεν θα πρέπει να χορηγείται πριν από την ηλικία των 9 ετών και η δόση δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 0,0625 mg/kg/ημέρα. Μεγαλύτερες δόσεις πρέπει σίγουρα να αποφεύγονται, γιατί προκαλούν αρρενοποίηση και επιταχύνουν τη σκελετική ωρίμανση.
Η ανασυνδυασμένη GH άρχισε να χρησιμοποιείται σε παιδιά με σύνδρομο Turner από το 1985.[quote]Αναστρέψιμες επιπλοκές αποτελούν η καλοήθης ενδοκράνια υπέρταση, που γενικά είναι σπάνια και εμφανίζεται συνήθως μέσα στις πρώτες 8 εβδομάδες από την έναρξη της θεραπείας, και η δυσανεξία υδατανθράκων σε συνδυασμό με ήπια αντίσταση στην ινσουλίνη.[/quote]
Τα πρώτα αποτελέσματα της θεραπείας ήταν ελπιδοφόρα. Εντούτοις, με την πάροδο του χρόνου, αρκετά κέντρα ανέφεραν μη θεαματική βελτίωση του τελικού αναστήματος και έτσι άρχισαν να εγείρονται ερωτηματικά αναφορικά με τη σχέση κόστους-οφέλους της εν λόγω θεραπείας, δεδομένης της μακροχρονιότητας και του υψηλότατου κόστους της. Σήμερα, 15 χρόνια μετά την έναρξη της θεραπείας με ανασυνδυασμένη GH στο σύνδρομο Turner και ύστερα από πολλές σχετικές μελέτες, δεν υπάρχουν ακόμη σαφείς απαντήσεις . Οι παράγοντες που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την έκβαση της θεραπείας με GH, όπως π.χ. (α) αν ωφελούνται από τη θεραπεία περισσότερο οι κοντότερες ή οι υψηλότερες ασθενείς.  (β) ο ρόλος της αυτόματης έναρξης εφηβείας. (γ) ο βαθμός καθυστέρησης της οστικής ηλικίας. (δ) ο ρόλος του γονεϊκού ύψους. (ε) η μορφή του καρυότυπου.(στ) ο ρόλος των επιπέδων της ενδογενούς αυξητικής ορμόνης. (ζ) η ενδεδειγμένη δόση και η διάρκεια της θεραπείας, (η) ο συνδυασμός με άλλα φάρμακα ή ορμόνες κ.λπ., χωρίς όμως ακόμη να υπάρχουν σαφείς απαντήσεις.

Ποια δόση και πόσες ενέσεις/εβδομάδα οδηγούν στα καλύτερα αποτελέσματα;

Δεν έχει ακόμη βρεθεί η «άριστη» δόση GH για τα καλύτερα αποτελέσματα. Με δεδομένα (α) ότι οι περισσότερες ασθενείς έχουν φυσιολογικές τιμές GH στις δοκιμασίες διέγερσης και (β) τη σχετική αντίσταση των ιστών στην GH, θεωρείται ότι η δόση της GH στο σύνδρομο Turner θα πρέπει να υπερβαίνει τουλάχιστον κατά 25% τη δόση υποκατάστασης που χρησιμοποιείται στην υποφυσιακή ανεπάρκεια, ενώ ορισμένα κέντρα χρησιμοποιούν μέχρι και διπλάσιες δόσεις ή και πολύ μεγαλύτερες (μέχρι και 2,1 IU/kg/ εβδομάδα), όταν ο ρυθμός ανάπτυξης επιβραδύνεται.26,32 Η προτεινόμενη ως σωστότερη και ασφαλέστερη δόση είναι 0,7–0,9 IU/kg/εβδομάδα (20–30 IU/m2/εβδομάδα) σε υποδόρια χορήγηση επί 6 ημέρες/εβδομάδα.24 Τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα αυτών των υπερφυσιολογικών δόσεων παραμένουν υπό έρευνα. (περίπτωση ξανθιάς[quote] Οι γυναίκες που χρησιμοποιούν οξανδρολόνη μπορεί να εμφανίσουν αρρενοποίηση , η μη αναστρέψιμη ανάπτυξη των ανδρικών χαρακτηριστικών, όπως η βραχνάδα της φωνής [/quote]

Η GH είναι συνήθως πολύ καλά ανεκτή, χωρίς σημαντικές ανεπιθύμητες ενέργειες. Αναστρέψιμες επιπλοκές αποτελούν η καλοήθης ενδοκράνια υπέρταση, που γενικά είναι σπάνια και εμφανίζεται συνήθως μέσα στις πρώτες 8 εβδομάδες από την έναρξη της θεραπείας, και η δυσανεξία υδατανθράκων σε συνδυασμό με ήπια αντίσταση στην ινσουλίνη. Η GH αλλάζει το λιπιδαιμικό προφίλ των ασθενών και έχει αναφερθεί ότι μπορεί να προκαλέσει αύξηση των επιπέδων της λιποπρωτεΐνης α (Lpα) του πλάσματος, ερευνάται δε αν με τη χρήση της αυξάνονται οι παράγοντες κινδύνου για τη δημιουργία αθηροσκλήρωσης, καθώς επίσης και η επίδρασή της στην οστική ηλικία. Δόσεις της τάξης των 0,7–0,9 IU/kg/εβδομάδα (20–30 IU/m2/εβδομάδα) είναι γενικώς αποδεκτές και ασφαλείς.23–25 Ουσιαστικό όφελος της θεραπείας με GH είναι η σημαντική βελτίωση της οστικής πυκνότητας.

Η  οξανδρολόνη είναι καθιερωμένη ως ασφαλή θεραπεία για ασθενείς που αναρρώνουν από σοβαρά εγκαύματα.  Η αποτελεσματικότητα  της στην ιατρική συνίσταται στην υποβοήθηση της ανάπτυξης των κοριτσιών με σύνδρομο Turner. Παρά το γεγονός ότι η οξανδρολόνη  έχει χρησιμοποιηθεί από καιρό για την επιτάχυνση της ανάπτυξης σε παιδιά με ιδιοπαθή κοντό ανάστημα , είναι απίθανο να αυξήσει το ύψος των ενηλίκων και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί ακόμη και να μειωθεί. Η οξανδρολόνη έχει ως εκ τούτου σε μεγάλο βαθμό αντικατασταθεί από την αυξητική ορμόνη για τη χρήση αυτή.

Οι bodybuilders χρησιμοποιούν οξανδρολόνη για τις ιδιότητες της στην μυϊκή ανάπτυξη. Οι γυναίκες που χρησιμοποιούν οξανδρολόνη  μπορεί να εμφανίσουν αρρενοποίηση , η μη αναστρέψιμη ανάπτυξη των ανδρικών χαρακτηριστικών, όπως η βραχνάδα της φωνής , υπερτρίχωση , ανωμαλίες της εμμήνου ρύσεως, απώλεια μαλλιών.

Θυμάσαι την..έχει αλλάξει πολύ!

επίσης δείτε εδώ 

ANAVAR Αναβολικός πειρασμός για τους άνδρες και τις γυναίκες!

woman-anavar-726x400

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα