Αρχική » Ο Dallas McCarver έκανε Εμετό στον αγώνα! γιατί;

Ο Dallas McCarver έκανε Εμετό στον αγώνα! γιατί;

by admin

Τον  Dallas McCarver τον παρακολουθώ εδώ και καιρό. Σε ανύποπτο χρόνο είχα γράψει ότι το ζήτημα είναι να αντέξει. Από ότι φάνηκε χθες δεν άντεξε και έκανε εμετό! Η περίπτωση αυτή δεν ομοιάζει με παρόμοιες περιπτώσεις όπως εδώ, όπου ένας στρατός από γλυφτρόνια, θαυμαστές, συγγενείς, κ.α. εκθειάζουν ανερχόμενα μυϊκά ινδάλματα με ιαχές και παροτρύνσεις του στυλ είσαι φοβερός! είσαι τρομερός! αλλά στο τέλος όλοι αυτοί, καταλήγουν στην αφάνεια και την λήθη του χρόνου.

Όλοι περίμεναν μια μάχη του Brandon Curry με τον Dallas McCarver, αλλά δεν έγινε ποτέ, το δικαίωμα αυτό το εισέπραξαν από το video που ανάρτησε ο 25χρονος bodybuilder πριν λίγες ημέρες στο YouTube όπου απολογούμενος υποσχέθηκε επιτυχίες μετά την αποτυχία στην Νέα Ζηλανδία. δες εδώ 


Arnold Classic Australia 2017 τράβηξαν τον McCarver στα παρασκήνια και του χορήγησαν IV drip

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”rX9g8-uNDM4″]


Δεν μιλάμε για γλυφτρόνια αλλά για τον γκουρού!

Το σιχαμερό γλυφτρόνι είναι μια παραπλάνηση ο καθοδηγητής όμως είναι καταλύτης, ο Dallas McCarver έχει το δικό του μυϊκό αφεντικό, τον προπονητή- γκουρού Chad Nichols’ μια παλιά καραβάνα, που έχει δουλέψει κατά διαστήματα με τον Ronnie Dean Coleman που σακάτεψε τα ισχία του, παλαιότερα με τον Paul Dillett που παρουσίαζε κράμπες στην σκηνή και τον κουβαλούσαν στα χέρια, αλλά κυρίως ήταν ο μέντορας της bodybuilder συντρόφου του Kim Chizevsky-Nicholls.

Ο διαγωνισμός στην Αυστραλία

Ο promoter Tony Doherty διακρίνοντας ότι ο αγώνας πάει να τιναχθεί στον αέρα κάλεσε τον Dallas McCarver στην σκηνή για να ζεστάνει το κλίμα. Τι είχε συμβεί; Σε μια στιγμή του διαγωνισμού όπου συμμετείχαν και οι Μaxx Charles, Michael Lockett, και ο Guy Cisternino, ο Dallas McCarver αισθάνθηκε δυσφορία, και μεταφέρθηκε προς την πλευρά της σκηνής, όπου άρχισε να κάνει εμετό! (Αυτό μου θυμίζει μια παρόμοια περίπτωση και εδώ στην Ελλάδα πριν χρόνια όπου ένας έκανε εμετό έξω από από το αυτοκίνητο ενώ πήγαινε σε αγώνες, είχε πάρει  φάρμακα για αποβολή υγρών και Τ, τώρα το παίζει γνώστης στα forum)[quote] O McCarver ήταν σε θέση να καταρρεύσει ξανά και να κινδυνέψει η υγεία του αλλά και να τιναχτεί ο διαγωνισμός στον αέρα.[/quote]

Αμέσως τράβηξαν τον McCarver στα παρασκήνια και του χορήγησαν IV drip , (είναι συνήθως ενδοφλέβια θεραπεία έγχυσης υγρών ουσιών απευθείας σε μια φλέβα, σε κάποιες περιπτώσεις όπου το φαινόμενο παρουσιάζεται λογω ταλαιπωρίας από ταξίδι εμπεριέχει ουσίες όπως υψηλή δόση βιταμίνης C, βιταμίνες του συμπλέγματος Β, λυσίνη και ψευδάργυρος σε συνδυασμό με ειδικά σχεδιασμένα θρεπτικά συστατικά).

Ο νεαρός bodybuilder, συνήλθε κάπως, και εξέφρασε την έντονη επιθυμία να επανέλθει πίσω στη σκηνή και να τελειώσει το σόου. Όμως ο Επικεφαλής κριτής  Steve Weinberger απέρριψε το αίτημα του, γνωρίζοντας ότι ο McCarver ήταν σε θέση να καταρρεύσει ξανά και να κινδυνέψει η υγεία του αλλά και να τιναχτεί ο διαγωνισμός στον αέρα..ένα ρεζίλι , έτσι δεν πραγματοποιήθηκε η επιθυμία του McCarver.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”PrulMMu_7rw”]

Αργότερα όπως προανέφερα ο promoter Tony Doherty κάλεσε τον Dallas McCarver στην σκηνή για να ζεστάνει το κλίμα. Εκεί ο Dallas McCarver Εξήγησε ότι έχει μάχεται μια λοίμωξη του ανώτερου αναπνευστικού που ήταν πιο πιθανό να είναι μια βρογχίτιδα! αλλά εξακολουθεί να θέλει να είναι ανταγωνιστικός και να δώσει στους οπαδούς την ευκαιρία ενός great show!  Ο προπονητής του, Chad Nicholls, έκανε ποστάρισμα στο Facebook όπου πήρε την πλήρη ευθύνη!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα