Αρχική » Επιτέλους Μαστούρη έχεις το γυμναστήριο σου!

Επιτέλους Μαστούρη έχεις το γυμναστήριο σου!

by admin

Τον παραδέχομαι τον τύπο, προσωπικά με ξεπέρασε, έπρεπε να το είχα σκεφτεί εδώ και χρόνια, τι  εταιρείες, πρωτεΐνες, γυμναστήρια και αηδίες. Το όραμα είναι το μαστούρικο γυμναστήριο. Ο Jim McAlpine, είναι ο, οραματιστής, ο αρχηγός της γυμναστικής μαστούρας, που δικαιώνει την μαστούρικη κουλτούρα, αυτή την κουλτούρα που την βοηθά, που της δημιουργεί έναν ασκησιακό οραματισμό για το μέλλον.[quote]Σύμφωνα με πληροφορίες, ο McAlpine σχεδιάζει να πουλήσει δύο διακριτά προϊόντα – φαγώσιμα με κάνναβη στο γυμναστήριο του όταν ανοίξει. [/quote]

marijuana-gym_thinkstock_759

Ο ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου, Jim McAlpine είπε ότι:

παίρνει το μυαλό σας από το σκατένιο μέρος της άσκησης και το μυαλό σας πηγαίνει στη διασκέδαση 

Jim McAlpine told ATTN that it “takes your mind off the shitty part of [exercising] and your mind goes to having fun with it

Power Plant Γυμναστήριο

Το Γυμναστήριο Power Plant δείτε εδώ δεν είναι απλώς ένα στέκι για potheads. Ο Ιδρυτής McAlpine οραματίζεται, προσφέροντας την απόδοση της  κάνναβης, με την οποία οι εκπαιδευτές σας θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε πώς το φυτό μπορεί να σας ωθήσει να ασκηθείτε. Επιπλέον, ο McAlpine ελπίζει, τα μέλη ότι θα είναι ελεύθερα να αγοράζουν και να καταναλώνουν κάνναβη στο χώρο, συμπεριλαμβανομένης και της δικής  του γραμμής, της Power Plant, τα νέα φαγώσιμα προϊόντα από κάνναβη, τα οποία λέει ότι είναι made, για πριν την προπόνηση, αλλά και για την αποκατάσταση μετά την προπόνηση!

Ο σκοπός του γυμναστηρίου είναι να αντιστραφεί το τεμπέλικο στερεότυπο σχετικά με τους pot users!

636253479991976708-420-Games---GG-Park-8-27-16-4982-2 (1)

Jim McAlpine, left, will open Power Plant Fitness, advertised as the world’s first cannabis gym, this year. (Photo: Mike Rosati Photography, 420 Games)

Ο McAlpine πιστεύει ότι η καλή φυσική κατάσταση θα είναι όλο και περισσότερο ένας πυλώνας έκρηξης στην βιομηχανία της κάνναβης. “Αν το χρησιμοποιήσετε σωστά”, λέει, “ η κάνναβη παίρνει τα πράγματα που αγαπάτε και σας τα δίνει περισσότερα”

3DB5923200000578-0-image-a-24_1488133526091

Το όραμα δεν είναι εντελώς παρατραβηγμένo. Ενώ μελέτες που χρονολογούνται από τη δεκαετία του 1970 έχουν δείξει ότι η χρήση μαριχουάνας επιβραδύνει το χρόνο αντίδρασης και μειώνει τις κινητικές δεξιότητες, πιο πρόσφατες έρευνες δείχνουν ότι οι χημικές ενώσεις στην κάνναβη μπορεί να βοηθήσουν να αυξήσετε το όριο του πόνου σας, να μειώσετε το άγχος, και να  καταπολεμήσετε τις  φλεγμονές. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο McAlpine σχεδιάζει να πουλήσει δύο διακριτά προϊόντα – φαγώσιμα με  κάνναβη στο γυμναστήριο του, όταν ανοίξει. Το πρώτο είναι ένα σπρέι, που διανέμει 1mg της THC ανά χρήση και λέγεται  πως είναι για να βοηθήσει τους ανθρώπους να επικεντρωθούν κατά τη διάρκεια της προπόνηση τους. Εν τω μεταξύ, το δεύτερο, είναι ένα λάδι κάνναβης που αναμειγνύεται σε νέκταρ αγαύης, περιέχει 30mg της THC ανά δόση, και είναι για να ανακουφίσει τον πόνο μετά την προπόνηση σας.

Εκτός από το γυμναστήριο, ο  McAlpine τρέχει στα 420 παιχνίδια, μια ομάδα που Μέσα από μια σειρά ενεργών εκδηλώσεων του τρόπου ζωής … εργάζεται για να σπάσει τα στερεότυπα που έχουν δημιουργηθεί κατά τη διάρκεια της εποχής της απαγόρευσης της κάνναβης.

123

Jim McAlpine founded the 420 Games, a series of active lifestyle events, to change public perception about marijuana, he said. Shown is a 420 Games run in San Francisco. (Photo: Adam J Davies, 420 Games)

Ο McAlpine λέει ότι έχει δει αρκετές αποδείξεις, τόσο στη δική του προπόνηση όσο και στους συναδέλφους τους αθλητές, αυτό του έδωσε το δικαίωμα για να προχωρήσει.

Τώρα που οκτώ πολιτείες  (συμπεριλαμβανομένης της Καλιφόρνια) και την Ουάσιγκτον, DC, έχουν νομιμοποιήσει τη μαριχουάνα αναψυχής, οι ελπίδες για μια all-new προσέγγιση στο γυμναστήριο είναι υψηλές!

.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα