Αρχική » Ο Dallas McCarver Δάκρυσε και ζήτησε συγνώμη από τους οπαδούς

Ο Dallas McCarver Δάκρυσε και ζήτησε συγνώμη από τους οπαδούς

by admin

Είναι Πικρή αλήθεια της ζωής σίγουρα αυτό δηλώνει ο Dallas McCarver σε ένα video που ανέβασε πριν από λίγες ώρες το πρωί (τοπική ώρα 7:30 το πρωί) και όπου δάκρυσε στο τέλος. νιώθοντας απογοητευμένος για την εικόνα του σώματος του, που από ότι φαίνεται δεν ήταν αυτή που περίμενε.
Έτσι ο McCarver κατέλαβε την δεύτερη θέση, σε έναν αγώνα όπου πρώτος ήταν ο Brandon Curry, που τον περίμενε στην γωνία. Πικρή αλήθεια της ζωής για τον 25 χρονο Dallas, που δήλωσε πως τα τελευταία 6 χρόνια της ζωής του είναι αφιερωμένα σε αυτό που κάνει, αλλά είναι μερικές φορές που απλά δεν βγαίνει ο τρόπος για να πετύχεις  την φόρμα που θέλεις, όπως χθες το βράδυ στη Νέα Ζηλανδία.
Ο Dallas McCarver  ευχαρίστησε τον προπονητή του Chad Nichols ευχαριστώντας παράλληλα και τους fans του, όπου σε ένα σημείο ανέφερε ότι παιδιά εγώ δεν μπορούσα να τα κάνω όλα αυτά χωρίς εσάς υποσχόμενος να βάλει τον κώλο του κάτω και την επομένη φορά να είναι καλύτερος.


Dallas McCarver Disappointed & Emotional post 2017 IFBB New Zealand Pro Show

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”DPWoPQo-yfs”]


2017 New Zealand Pro – Brandon Curry vs. Dallas McCarver

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”tuAS42NHVIM”]

βαθμολογία 

2017nz_mbb-805x1024

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα